Sug'art by Juhos Joci x Carte D'Or Professional recept kiadvány
Töltse le "Sug'art by Juhos Joci x Carte D'Or Professional inspiráló receptek" kiadványunkat, melyből tippeket és receptötleteket szerezhet, hogy egyszerűbben, gyorsabban és költséghatékonyabban készíthessen kiváló minőségű desszerteket.

A desszert a menü elengedhetetlen része, amely megkoronázza az étkezést. Ennek ellenére sok kollégám bonyolultnak, nehezen elkészíthetőnek tartja. Juhos Jocival arra törekedtünk, hogy könynyen áttekinthető alapanyaglista mellett, közkedvelt, ismert desszerteket hozzunk létre. A ráfordított idő, az elkészítési lépések száma, a profitabilitás és a szakmai hozzáértés kulcsszerepet játszanak minden recept esetében. A Carte D’Or Professional az ezen tényezőkkel kapcsolatos kihívásokban segít. Desszertekkel plusz bevételre tehet szert, növelheti vendégei megelégedettségét, megédesítheti szájuk ízét egy menüsor végén. Mindezt, mostantól könnyebben! - Várszegi Zsolt Unilever Food Solution séf
Ha szeretne többet megtudni a Carte D'Or Professional desszert alapokról vagy inspirálódna Juhos József mestercukrász receptjeiből, akkor adja meg adatait és töltse le kiadványunkat.
Elérhetőségek
Kapcsolódó receptek (29)
-
Vegán brownies mousse -
Túrógombóc vanília szósszal -
Málna hab vanília szívvel -
Mirror glaze -
Bellini -
Karamell mousse brownie talpon -
Pisztáciás Tiramisu -
Erdei gyümölcsös pannacotta -
Csokidarabos katalánkrém tésztakosárban -
Sült diótorta vanília öntettel -
Gyümölcstorta -
Körtés bécsi rétes -
Sóskaramellás brownie -
Fehércsokis kókusz mousse, mangó kalappal. -
Mogyorókrémes-banános Tiramisu -
Karamellás Katalán krém, csokoládé habbal -
Lúdláb fűszeres meggyel -
Szilva tarte vanília kockákkal -
Brownie mandulával, mangóval -
Mangós túró mousse -
Limoncello-s Tiramisu -
Ír krémlikőrös katalán krém -
Zserbó pohárkrém -
Matcha-s pannacotta -
Mogyorós Paris brest -
Kávé bavarois -
Túrós palacsinta -
Somlói galuska -
Sajttorta