Séfek a séfek szolgálatában

Támogatás a séfek számára – séfektől séfeknek

Az Unilever Food Solutions egy séfek által felépített vállalkozás, így pontosan tudjuk, mi mindennel kell szembenéznie a mindennapos konyhai munka során. Minden tevékenységünk aköré összpontosul, hogy egy kicsit megkönnyítsük az Ön életét. Célunk, hogy ötleteket adjunk, képzéseket biztosítsunk, és a lehető legjobb termékekkel szolgáljunk Önnek. 

professzionális élelmiszeripari szolgáltatások terén szerzett átfogó tapasztalatból merítő, több mint 300 séfet számláló csapatunk olyan megoldásokkal szolgál, amelyek a nagyszerű ízeket, a kényelmet és a tápértéket következetesen magas színvonalon ötvözik.

Élelmiszeripari szakértőink globális hálózata nagy segítségünkre van a legjobb minőségű, fenntartható alapanyagok beszerzésében, a minőségi termékek kifejlesztésében, az inspiráló, ínycsiklandó receptek megalkotásában, valamint a séfeknek szánt képzések és támogatás biztosításában.

 

 

Kövesse séfjeink és élelmiszeripari szakértőink csapatát!

Célunk, hogy ihletet meríthessen a munkánkból. Ha többet szeretne tudni a legnépszerűbb alapanyagokról, a legújabb ételkészítési technikákról és a legfontosabb kulináris eseményekről – mindezt némi konyhai humorral fűszerezve –, kövessen minket!

 

Kapcsolat

+36 1 465 9766
+36 1 465 9746

Menütrendek és ötletek

A vegetáriánus ételek, a gluténmentes menüsorok, valamint a teljes értékű, növényalapú étrendek iránt mutatkozó igényből jól látható, hogy a gasztronómiai trendek és az ügyféligények állandó változáson mennek keresztül – mindezekkel lépést tartani bizony nem könnyű feladat.

Séfjeink szakértő csapatától mindig új ötleteket leshet el, és otthonosabban mozoghat a legújabb gasztronómiai trendekéttermi receptek és online séfkurzusok terén is. 

Termékeink

Professzionális élelmiszeripari termékeinket a séfjeinkkel szorosan együttműködve fejlesztjük ki. Így nem meglepő, hogy vezető élelmiszeripari márkáink kompromisszumok nélkül hoznak minőségi alapanyagokat a konyhapultra. Termékeink az Ön és ügyfelei minden igényét kielégítik: a csomómentes szószoktól kezdve a vegán termékeken át egészen a színezék- és tartósítószer-mentes fűszerkészítményekig.
Ha szeretné megtudni, hol találhatja meg termékeinket, forduljon a legközelebbi értékesítési képviselőhöz.

Az Unilever Foods Solutions elköteleződése a fenntartható csomagolás iránt

Ha műanyag-felhasználásról van szó, az Unilever Food Solutionsnél úgy gondoljuk, hogy a kevesebb több. Az Unilever Fenntarthatósági Terve (USLP) továbbra is mutatja számunkra az utat az általunk kitűzött nagy célhoz, hogy csökkentsük a műanyag mennyiségét.

2020-ra: 50%-kal csökkentjük a termékeinkhez köthető hulladékkibocsátást.

2025-re: Műanyag csomagolásaink 100%-a többször használható, újrahasznosítható vagy komposztálható lesz. Továbbá műanyag csomagolásaink 25%-a újrahasznosított (PCR) műanyagból fog készülni. Az elsődleges műanyagok használatát a felére fogjuk csökkenteni azáltal, hogy a műanyag csomagolások teljes használatát több mint 100 000 tonnával csökkentjük, az újrahasznosított műanyag használatát pedig növeljük. Segíts te is, hogy több műanyag csomagolás kerüljön begyűjtésre és feldolgozásra, mint amennyit eladunk.

Az általunk használt műanyag mennyiségének csökkentésén kívül elkötelezettek vagyunk a műanyagok körforgásos gazdaságának kialakítása mellett is. Ez azt jelenti, hogy a műanyagok életciklusának minden szakaszában teszünk intézkedéseket.

A műanyag csökkentését célzó, három részből álló stratégiánk a következő:

  1. MŰANYAGMENTESSÉG
  2. KEVESEBB MŰANYAG
  3. JOBB MŰANYAG

 

Hasznosítsd újra: a fenntartható csomagolás iránti elkötelezettségünk

Mostantól minden Unilever Food Solutions terméken megtalálható lesz a please recycle logó, amellyel ügyfeleinket és fogyasztóinkat ösztönözzük arra, hogy tartsanak velünk ezen az úton. Emellett a továbbiakban is szorosan együttműködünk forgalmazóinkkal és partnereinkkel annak érdekében, hogy olyan területeken is újrahasznosítási megoldásokat dolgozhassunk ki, ahol még nincs ilyen.