Hozzávalók

+

Elkészítés

  • tejszín 30% 313.0 g
  • tej, 2,8%** 313.0 g
  • gyümölcshús, fagyasztott 200.0 g
  • szilva* 500.0 g
  • Carte d'Or Professional Pannacotta 0,52 kg 163.0 g

A kész desszerteket 212ml-es üvegekbe töltöm.

...

Elkészítés

  1. Elkészítés

    • A fagyasztott erdei gyümölcsöket pürésítjük.
    • A tejet, a tejszínt, erdei mixet, és a Pannacotta alapot elkeverjük.
    • Állandó keverés közben felmelegítjük, figyelve, hogy ne égjen le.
    • Adagolás előtt még kóstoljuk, és ha a gyümölcs nem elég savas, akkor citromlevet adunk hozzá. 
    • Poharakba adagoljuk, majd hűtőbe rakjuk.
  2. Tálalás

    • Hűtőben dermesztem 2-4 órát, majd a tetejére ringló szilvát kockázunk, és szervírozzuk.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü