Menu

Hozzávalók

+

Vanília kocka

Tarte töltelék

  • tojás (60g/darab)** 62.0 g
  • kristálycukor** 62.0 g
  • Mandula liszt 62.0 g
  • vaj* 62.0 g
  • búzaliszt 50.0 g
  • sütőpor** 2.0 g
  • 1.0 g
  • kristálycukor** 60.0 g
  • szilva* 4.0 darab
  • őrölt fahéj* 1.0 g

...

Elkészítés

  1. Vanília kocka

    • Az agaragart elkeverem a vanília szósszal majd állandó keverés mellet 95°C-ig  melegítem. 
    • Egy tálba öntöm majd hűtőbe rakom dermedésig.
  2. Tarte töltelék

    • A vajat a cukorral kihabosítom, majd hozzá adom a tojást és a többi szárazanyagot. 
    • A tart formába nyomom, és a tetejére legyező formába felrakom a szilvát, tetejét megszórom a fahéjjal elkevert cukorral.
    • 175°C-on megsütöm. 
  3. Tálalás

    • A kész tartok tetejére helyezem a vanília kockákat és tálalom.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü