Menu

Hozzávalók

+

Brownie

  • Carte d'Or Professional Brownie alap 1190.0 g
  • tej, 2,8%** 400.0 g

Karamell alap

  • tejszín 30 % 150.0 g
  • vaj* 30.0 g
  • 8.0 g
  • Carte d'Or Professional Porzselatin 2.0 g
  • kristálycukor** 100.0 g

Ezt a süteményt egy 40cmx30cm-es formában készítettem el. Az adagolása tetszőleges lehet.

...

Elkészítés

  1. Brownie

    • Az alapanyagot egy gép segítségével kikeverem majd becsomagolt keretbe rakom. 
    • A karamell alap 2/3 részét belenyomom az alapba és egy kés hegyével elkeverem. 170°C-on 25 perc alatt készre sütőm. 
  2. Karamell alap

    • A cukrot megolvasztom és hozzá adoma tejszínt, ha csomómentes mehet hozzá a só, vaj, zselatinmassza. 
    • Újra forralom és egy tálba kiöntve hagyom, hogy kihüljön és megdermedjen.
  3. Tálalás

    • A brownit kis kockákra vágom és a tetejére a megmaradt kihabosított karamellt dresszírozom.
    • Apró karamell kockákkal dekorálva tálalom.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü