Hozzávalók

+

Brownie

  • Makadámia dió 30.0 g
  • víz 100.0 g

Csokoládé öntet

  • víz 65.0 g
  • kristálycukor** 120.0 g
  • Vaníliaízű pudingpor - főzéssel 15.0 g
  • víz 40.0 g
  • kakaópor** 20.0 g
  • víz 20.0 g
  • Étcsokoládé 40.0 g

Elkészítés, tálalás


Ezt a süteményt egy 25x25cm keretben készítem el és  4x8 cm desszertek vágok ki belőle.

...

Elkészítés

  1. Brownie

    • A Brownie alapot a vízzel kikeverem, majd a végén beledobom az összetört makadámia diót, becsomagolt sütőkeretbe töltöm és 160°C-on  30 perc alatt megsütöm. 
    • Kihűlés után 4x8cm-es darabokra vágom.
  2. Csokoládé öntet

    • A Vizet a cukorral felforralom. 
    • A pudingport a vízzel kikeverem. 
    • A kakaó port a vízzel kikeverem csomómentesre. 
    • Forrásban lévő vízbe belefőzöm a pudingport, majd ha behúzott ráöntöm a kakaó porra, és a csokit beledobva kikeverem.
  3. Elkészítés, tálalás

    • A csokoládé mousse alapot a vízzel és a vaníliával kihabosítom, majd hűtőbe rakom 20 percre. 
    • Habzsákba rakom és a Brownie talpakra nyomom.
    • Csokoládé öntettel és csokoládé forgácsokkal tálalom.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü