Menu

Hozzávalók

+

Vanília betét

Málna mousse

Fújáshoz

  • Fehércsokoládé 100.0 g
  • Kakaóvaj 50.0 g

...

Elkészítés

  1. Vanília betét

    • A vanília szószt összekeverem a Zselatinnal és formába helyezve mélyhűtőbe rakom.(itt a formának akkorának kell lenni, hogy a mousseba majd bele tudjuk helyezni.)
  2. Málna mousse

    • Minden alapanyagot a tejszínhab kivételével egy tálba helyezem. 
    • Gyors határozott mozdulattal elkeverem, majd hozzá adom a 95% felvert tejszínhabot és lekeverem.
    • Habzsákból belenyomom a gumiformába és a megfagyott betétet belenyomom a közepére.
    • Arra figyelni kell, hogy a betétet teljesen vegye körbe a hab.
    • Lezárom egy piskótával és fagyasztóba helyezem.
  3. Fújáshoz

    • A csokit összemelegítem a kakaóvajjal és a festékkel.
    • Szórópisztolyból a fagyos desszertre fújóm.
    • A desszertet tányérra rakom a tetejébe még vanília szószt adagolok és tetszés szerint dekorálom a tányért.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü