Menu
Unilever Food Solutions » Főoldal
  • Főoldal
  • Séf inspirációk
    • Séf inspirációk
    • Együtt a COVID-19 ellen
    • UFS Academy
    • A jövő 50 élelmiszere
    • Hellmann's Vegán Majonéz
    • Séfműhely
    • Gyereknek l(ENNI) jó!
    • M.E.P 2- Mise En Place - A Séfkönyv II. kötete
    • Knorr Fűszerek
    • Professzionális vendégtér
    • Street Food & Gourmet Fast Food
    • Üdvözölje Ázsia felejthetetlen ízeit!
    • Allergénmentes megoldások
    • Gluténmentes ételkészítés
    • Mártások A-tól Z-ig
    • Otthon a dietetikában
    • Fenntarthatóság
    • Gasztronómia a világ körül
    • Digitális Marketing étterem-tulajdonosoknak és séfeknek
  • Receptek
  • Termékek
    • Minden termék
    • Bouillonok
    • Desszertek
    • Dresszingek
    • Egyéb
    • Ételízesítők
    • Köretek
    • Konzervek
    • Levesek, levesbetétek
    • Mártások, alapok, sűrítők
    • Teák
  • Rólunk
    • Bejelentkezés
    • Fiókom
    • Kijelentkezés
  • Kapcsolat
  • {query} itt Termékekek
  • {query} itt Receptek
  • {query} itt Egyéb
Az egész oldalon
    • Elfelejtette a jelszavát?

      Bejelentkezés

      Kérjük, várj…

    • Fiók létrehozása
    • Kapcsolat
    • Fiókom
    • Kapcsolat
    • Kijelentkezés
  1. Főoldal
  2. Séf inspirációk
  3. Séfműhely
  1. Séf inspirációk

Séfműhely

  • Szezonális inspirációk Várszegi Zsolttól Szezonális inspirációk Várszegi Zsolttól
    Séfműhely

    Szezonális inspirációk Várszegi Zsolttól

  • TÁLALÁSI INSPIRÁCIÓK HÁZHOZSZÁLLÍTÁSHOZ A LA PERLE NOIRE-TÓL TÁLALÁSI INSPIRÁCIÓK HÁZHOZSZÁLLÍTÁSHOZ A LA PERLE NOIRE-TÓL
    EGYÜTT A COVID-19 ELLEN

    TÁLALÁSI INSPIRÁCIÓK HÁZHOZSZÁLLÍTÁSHOZ A LA PERLE NOIRE-TÓL

    Gyönyörű ételfotókon mutatjuk be, hogyan közvetíthetjük az éttermi étkezés élményét házhozszállított ételeken keresztül is.

  • Korábbi letölthető kreatív gasztro kiadványok Korábbi letölthető kreatív gasztro kiadványok
    Séfműhely

    Korábbi letölthető kreatív gasztro kiadványok

    Folyamatosan megújuló professzionális megoldások és szezonális inspiráció séfek számára

Kapcsolódó receptek

  • Kókuszos fehércsokoládé mousse ,karamellás gesztenye , szilva sorbet
  • Fehércsokoládés vargànyás millefeuille, pezsgő kaviár karamell
  • Kókusztejjel készült házi madártej, fahéjas karamellben főzött aszalt gyümölcsökkel és tonkababos fehérjehabbal
  • Almás Rétes Chantilly bergamot habbal
Minden recept (384)
  • Aktuális promóciók és rendezvényeink Aktuális promóciók és rendezvényeink
    Séfműhely

    Aktuális promóciók és rendezvényeink

    Aktuális promóciók és rendezvények a kereskedelmi vendéglátás számára

Miért érdemes regisztrálni?

  • Ingyenes hozzáférés professzionális séfképzésekhez
  • Receptötletek és tippek a világ minden tájáról
  • A legújabb gasztronómiai trendek
Regisztráció
Van már fiokód? Jelentkezz be itt
  • Főoldal
  • Séf inspirációk
  • Receptek
  • Termékek
  • Rólunk
  • Hírlevél feliratkozás
  • Válassza ki az országát
  • Please Recycle
  • Jogi nyilatkozat
  • Adatvédelmi nyilatkozat
  • Sütikre vonatkozó nyilatkozat
  • Oldaltérkép
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülj!

Személyre szabott receptekkel, promóciókkal, ötletekkel és termékmintákkal várunk.

Kövess minket a Facebookon...
  • Facebook Facebook
Unilever Food Solutions » Főoldal

© 2021 Unilever Food Solutions I Minden jog fenntartva

Unilever Food Solutions » Főoldal

Kedvenc oldalunk kihelyezése a kezdőképernyőre (iPhone) Kedvenc oldalunk kihelyezése a kezdőképernyőre (iPad) Kedvenc oldalunk kihelyezése a kezdőképernyőre (Android) Kedvenc oldalunk kihelyezése a kezdőképernyőre (Windows phone)

A megosztás ikonra kattintva válaszd a Főképernyőhöz adás opciót. A megosztás ikonra kattintva válaszd a Főképernyőhöz adás opciót. A megosztás ikonra kattintva válaszd a Főképernyőhöz adás opciót. A megosztás ikonra kattintva válaszd a Főképernyőhöz adás opciót.

x