Hozzávalók

+

Piskóta

  • tojásfehérje (1db/38g)** 60.0 g
  • tojássárgája* 40.0 g
  • búzaliszt 50.0 g
  • kristálycukor** 40.0 g
  • citrom db* 1.0 darab
  • narancs** 1.0 darab

Mousse


Ezt a desszertet Silikomart Truffle 40-es formákban készítettem el.

...

Elkészítés

  1. Piskóta

    • A fehérjét a cukorral habbá verem majd hozzáadom a sárgáját és az ízesítőket, legvégül a lisztet.
    • Elkeverem, majd 170°C-on megsütöm.
  2. Mousse

    • A zselatinmassza és a tejszínhab kivételével mindent elkeverek csomómentesre, majd hozzá öntöm a felmelegített zselatinmasszát és a felvert tejszínhabot.
    • Formába töltöm és piskótával lezárom, fagyasztom.
  3. Tálalás

    Tálalásnál dekorálom a tetejét liofilizált gyümölccsel.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü