Menu

Hozzávalók

+

Krém elkészítése

  • őszibarack 300.0 g
  • tejszín 35% 200.0 g
  • Carte d'Or Professional Sárgakrém alap 180.0 g
  • Vanília kivonat 1.0 g
  • Pezsgő száraz* 100.0 g

Piskóta

  • kristálycukor** 60.0 g
  • tojássárgája* 60.0 g
  • búzaliszt 75.0 g
  • napraforgóolaj** 10.0 g
  • tojásfehérje (1db/38g)** 90.0 g

Ezt az édességet Silikomart Truffle 40-es formában készítem el. 15 darab lesz belőle.

...

Elkészítés

  1. Krém elkészítése

    • Az alapanyagokat kikeverem egy gépi habverő segítségével.
    • Pihentetem és habzsákba rakom.
  2. Piskóta

    • A fehérjét a cukorral habbá verem, a sárgáját az olajjal elkeverem majd a felvert fehérjét belekeverem a liszttel. 
    • Kikenem 4 mm vastag lapnak és 180°C-on megsütőm.
  3. Töltés, tálalás

    • A krémet gumiformába töltöm, és a piskótával lezárom, majd fagyasztóba rakjuk.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü