Menu

Hozzávalók

+

Keksz alap

  • Háztartási keksz 200.0 g
  • porcukor* 50.0 g
  • vaj* 125.0 g

Krém

Tető


Ezt a közkedvelt tortát egy 24cm-es formában készítettem el. 12 szeletesre.

...

Elkészítés

  1. Keksz alap

    • Az olvasztott vajba belekeverem a többi összetevőt, majd egy becsomagolt tortakarikába kiöntöm és belenyomom.
  2. Krém

    • Minden összetevőt egy tálban elkeverek, és az alapra öntöm.170°C-on 40 percig sütöm.
  3. Tető

    • Az eper pürét és a többi alapanyagot egy gyorsforralóba felmelegítem folyamatos keverés közben, ha felforrt kiöntöm hűlni egy edénybe.
  4. Tálalás

    • Sütés után, ha kihűlt a torta csak akkor öntöm rá a tetőt, majd hűtőbe rakom.
    • A szeletek mellé eper szószt kínálok és dekorálom szárított eperrel
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü