Juhos József mestercukrász vagyok, 17 éven keresztül dolgoztam a budapesti Gundel étterem cukrászatán, eleinte cukrászként, később főcukrász majd Executive Chef pozícióban. Külföldi tanulmányaim, utazásaim nagymértékben befolyásolták a szakmai szemléletemet. Irányítottam a Gerbeaud és a Boscolo Hotel cukrászatát. Szép időszakot töltöttem az érdi Pataki cukrászda műhelyét vezetve is. Innen az utam már az első önálló cukrászdámba vezetett. Ennek köszönhetően találtam meg önmagam. Egy hatalmas szerelem gyerekeként született meg a Sug’art by Juhos Joci cukrászda. A Carte D’Or Professional márka nagyköveti lehetőséggel szeretném segíteni az Önök szakmai fejlődését is és megoldást nyújtani a mindennapi kihívásoknak, amivel szembesülnek éttermekben, szállodákban vagy cukrászdákban.

Inspiráló receptjeim és a Carte D’Or Professional termékeivel egyszerűbben készíthetnek ínycsiklandó édességeket, süteményeket. A kiváló minőségű alapanyagok és az előre elkészített, profi összetevők kombinációjával olyan desszerteket készíthet, amelyekhez eddig csak munkaigényesen és költségesen juthatott hozzá.

Fedezze fel a professzionális cukrászat kreativitását a Carte D'Or Professional sokoldalúan felhasználható termékeivel!

Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü