Menu

Hozzávalók

+

Ropogós

  • kristálycukor** 50.0 g
  • Makadámia dió 50.0 g
  • búzaliszt 50.0 g
  • vaj* 50.0 g

Hab

Dekoráció

  • sárgabarackdzsem* 100.0 g
  • kristálycukor** 15.0 g

5 db 125ml-es üvegekbe töltöm a kész süteményt.

...

Elkészítés

  1. Ropogós

    • Minden anyagot egy tálba helyezünk, majd határozott mozdulatokkal begyúrjuk.
    • Elmorzsoljuk egy sütőlemezre és 180°C-on megsütjük.
  2. Hab

    • Az alapanyagokat habverőbe rakjuk, majd 4-5perc alatt készre verjük.
  3. Dekoráció

    • A sárgabarackot a cukorral összeforraljuk és kihűtjük.
    • Az üvegtálak aljába ropogóst helyezünk, majd a diós habot rányomjuk. 
    •  Tetejére lekvárt rakunk és a maradék ropogóst.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü