Menu

Hozzávalók

+

Elkészítés


Az elkészített desszerteket 212 ml-es üvegedényekbe tálalom.

...

Elkészítés

  1. Elkészítés

    • A tejet felmelegítjük a cukorral. 
    • A tejszínt, a Tiramisu alappal és a mogyorókrémmel közepes fordulaton kikeverem. 
    • Az előkészített tálakba rakom a babapiskótát és meglocsolom a tejjel, habzsákból rányomom a kész krémet.
    • Majd egy újabb réteg babapiskóta, tej, és a krém. 
    • A cukrot megolvasztom, és amikor aranybarna (doboscukor) óvatosan hozzá öntöm az alma levet, majd beledobom a  szeletelt banánt. 
    • A tűzről lehúzva megvárom, míg kihűl.
    • Hűtőben dermesztem 2-4 órát, a tétjére a karamellás banánt kanalazok
  2. Step 2

    • Lehet a krémrétegek közé is karamellás banánt rakni, csak arra kell figyelni, hogy kevés karamellás levet rakjunk bele.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü