Menu

Hozzávalók

+

Brownie

  • tej, 2,8%** 100.0 g
  • Carte d'Or Professional Brownie alap 290.0 g

Karamell alap

  • tejszín 30 % 150.0 g
  • vaj* 30.0 g
  • kristálycukor** 100.0 g

Mousse

Fújó

  • Fehércsokoládé 100.0 g
  • Kakaóvaj 50.0 g

A süteményeket Silikomart truffles 40 formában készítettem el.

...

Elkészítés

  1. Brownie

    • Az alapanyagokat összekeverjük, és megsütjük 160°C-on.
  2. Karamell alap

    • A cukrot megolvasztjuk, majd ha szép sötét barna színe van, beleöntjük a tejszínt és hozzádobjuk a vajat. 
    • Le botmixerezzük és hagyjuk kihűlni.
  3. Mousse

    • A kihűlt alapot lekeverjük és hozzáadjuk a felvert tejszínhabot majd az összemelegített tejszínes zselatinmasszát.  
    • Gumiformába töltjük és fagyasztjuk.
  4. Fújó

    • A gumiformából kiszedett mousszok-at lefújjuk a kakaóvajas csokoládé fújóval és a kiszúrt browni talpakra helyezzük.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü