Menu
+

Padlizsán előkészítése.

  • padlizsán** 4210.5 g

Ragu készítése.

Padlizsán sütése.

  • vaj* 100.0 g
  • sajt, Emmentáli* 315.8 g
  1. Padlizsán előkészítése.

    A megmosott, ketté vágott padlizsánokat 180°C-on süssük meg Kb. 30 perc alatt.Ha megsültek a húsát óvatosan szedjük ki hogy a héj ne sérüljön meg.
  2. Ragu készítése.

    A felforrósított olajon pirítsuk meg a finomra vágott hagymát a fokhagymát és a Vegán darált húst.Adjuk hozzá az apróra vágott sárgarépát a pórét és a padlizsán húsát. pirítsuk összemajd adjuk hozzá a paradicsomkonzervet.A kész ragut töltsük a sült padlizsán héjakba.
  3. Padlizsán sütése.

    A megtöltött padlizsánok tetejére tegyünk apró vajdarab kockákat és szórjuk meg reszelt sajttal.180°C-on süssük 10 percig.Adhatunk mellé salátát, levélzöldeket öntetekkelvagy natúr joghurtot.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü