Töltött padlizsán (The Vegetarian Butcher)
Több néven is ismerjük ezt a Délkelet-Ázsiából származó növényt.
Közkedvelt izgalmas alapanyag amit változatosan készíthetünk el.
/main-header.jpg)
Hozzávalók
Töltött padlizsán (The Vegetarian Butcher)
−
+
€41.5
Padlizsán előkészítése.
padlizsán**
/g
4210.5 g
0%
Ragu készítése.
olivaolaj
/l
0.1 l
0%
vöröshagyma
/g
277.8 g
0%
sárgarépa
/g
150.0 g
0%
póréhagyma**
/g
117.6 g
0%
fokhagyma*
/g
52.6 g
0%
The Vegetarian Butcher Vegán darált hús-helyettesítő 2 kg
/g
800.0 g
0%
KNORR Collezione Italiana Fűszeres paradicsomvelő konzerv 2 kg
/g
500.0 g
0%
Padlizsán sütése.
vaj*
/g
100.0 g
0%
sajt, Emmentáli*
/g
315.8 g
0%
/
Padlizsán előkészítése.
-
padlizsán** 4210.5 g
Ragu készítése.
-
olivaolaj 0.1 l
-
vöröshagyma 277.8 g
-
sárgarépa 150.0 g
-
póréhagyma** 117.6 g
-
fokhagyma* 52.6 g
Padlizsán sütése.
-
vaj* 100.0 g
-
sajt, Emmentáli* 315.8 g
Elkészítés
-
Padlizsán előkészítése.
A megmosott, ketté vágott padlizsánokat 180°C-on süssük meg Kb. 30 perc alatt.Ha megsültek a húsát óvatosan szedjük ki hogy a héj ne sérüljön meg. -
Ragu készítése.
A felforrósított olajon pirítsuk meg a finomra vágott hagymát a fokhagymát és a Vegán darált húst.Adjuk hozzá az apróra vágott sárgarépát a pórét és a padlizsán húsát. pirítsuk összemajd adjuk hozzá a paradicsomkonzervet.A kész ragut töltsük a sült padlizsán héjakba. -
Padlizsán sütése.
A megtöltött padlizsánok tetejére tegyünk apró vajdarab kockákat és szórjuk meg reszelt sajttal.180°C-on süssük 10 percig.Adhatunk mellé salátát, levélzöldeket öntetekkelvagy natúr joghurtot.