Dupla cheddaros hamburger.
Hozzávalók
Dupla cheddaros hamburger.
−
+
€0.0
Elkészítés
csontozott marhalapocka*
/g
2000.0 g
0%
sajt, cheddar
/kg
300.0 kg
0%
ecetes uborka, egész*
/g
500.0 g
0%
paradicsom**
/g
300.0 g
0%
saláta, lolo**
/g
100.0 g
0%
/
Elkészítés
-
csontozott marhalapocka* 2000.0 g
-
sajt, cheddar 300.0 kg
-
ecetes uborka, egész* 500.0 g
-
paradicsom** 300.0 g
-
saláta, lolo** 100.0 g
Elkészítés
-
Elkészítés
A darált marhát sóval borssal összekeverjük. 10 darab egyforma pogácsát formázunk belőle és roston megsütjük a sajtszeletekkel a tetején.A félbevágott bucikat mellétéve megpirítjuk, majonézzel megkenjük, salátalevelet teszünk bele, ráhelyezzük a pogácsákat. Uborkával és szeletelt paradicsommal összeborítjuk.Külön kis edénybe mártogatósokkal és sült vastag gerezd burgonyával kínáljuk.