Joghurt-cotta narancsos sütőtök lekvárral.
Egy nyári, mediterrán desszertet is át lehet úgy alakítani, hogy üneppi alkalmakkor érdekes színfoltja lehessen az ünnepi asztalnak.

Hozzávalók
Joghurt cotta elkészítése
-
főzőkrém és habalap, 31% növényi zsírtartalmú 0.4 l
-
tej 1,5 %** 0.2 l
-
joghurt, natúr** 0.2 l
Elkészítés
-
Joghurt cotta elkészítése
- A tejet forraljuk fel, majd adjuk hozzá a szükséges mennyiségű Pannacotta alapot és ismételten forraljuk fel folyamatos keverés mellett.
- Ezután adjuk hozzá a kívánt mennyiségü hideg RAMA Creme Fine Profi növény főzőkrém és habalapot.
- Lazítsuk joghurtal é tegyük tetszőleges formákba.
-
Tálalás.
- A formákból kivéve tegyük mandulás piskóta alapra.
- Adjuk hozzá a narancsos sütőtök lekvárt és dekorálva tálaljuk.