Menu

Hozzávalók

+

Joghurt cotta elkészítése

  • főzőkrém és habalap, 31% növényi zsírtartalmú 0.4 l
  • tej 1,5 %** 0.2 l
  • joghurt, natúr** 0.2 l

Egy nyári, mediterrán desszertet is át lehet úgy  alakítani, hogy üneppi alkalmakkor érdekes színfoltja lehessen az ünnepi asztalnak.

...

Elkészítés

  1. Joghurt cotta elkészítése

    • A tejet forraljuk fel, majd adjuk hozzá a szükséges mennyiségű Pannacotta alapot és ismételten forraljuk fel folyamatos keverés mellett.
    • Ezután adjuk hozzá a kívánt mennyiségü hideg RAMA Creme Fine Profi növény főzőkrém és habalapot.
    • Lazítsuk joghurtal é tegyük tetszőleges formákba.
  2. Tálalás.

    • A formákból kivéve tegyük mandulás piskóta alapra.
    • Adjuk hozzá a narancsos sütőtök lekvárt és dekorálva tálaljuk.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü