+

Halászlé veloute elkészítése.

Cikóriás kávés arpagyöngy

  • cikória 500.0 g
  • újhagyma** 58.8 g
  • árpagyöngy** 1000.0 g
  • bor, fehér, száraz* 0.2 l
  • koriander, friss* 58.8 g

Hal elkészítése, tálalás.

  • Fogas* 1800.0 g
  • RAMA Culinesse Profi Folyékony Növényi Zsiradék Vajaromával 0.1 l
  • Knorr Folyékony ízesítő mandarinnal, lime-mal és yuzuval 400 ml 50.0 g
  1. Halászlé veloute elkészítése.

    Egy lábosban RAMA Culinesse Profin lepirítjuk a zöldségeket és a hal csontokat.Felöntjük a KNORR Halászlé alapból készített alaplével, fűszerezzük.Lassú tűzön nagyjábol 1,5 órát főzzük, félre húzzuk, a tetejére feljövő zsiradékra szórjuk a paprikát.RAMA Cremefine Profival dúsítjuk, majd felforraljuk újra és átszűrjük .
  2. Cikóriás kávés arpagyöngy

    RAMA Culinesse Profin dinszteljük a zöldségeket majd hozzá adjuk az árpagyöngyöt.Felöntjük fehérborral , majd folyamatos kevergetés mellett öntögetjük fel alaplével hogy éppen ellepje.Ha már ¾ re megpuhult az árpagyöngy hozzáöntjük a kávét , tovább főzzük , közben a cikóriát legrillezzük és tálalás előtt hozzáadjuk .
  3. Hal elkészítése, tálalás.

    A fogasfilét sózzuk sütőpapíron kevés olajon a bőrös felét ropogósra sütjük.Tálalásig pihentetjük majd serpenyőben vajjal locsolgatva készre sütjük és kevésKNORR CitrusFresh ízesítővelízesítjük a savasság elérése érdekében .