Kókuszos pannacotta mangó zselén

Hozzávalók
Zselé készítése.
-
Mango 500 g
Pannacotta elkészítése, tálalás.
-
tej, 2,8%** 0.4 l
-
RAMA Cremefine Profi 31% növényi zsírtartalmú Főzőkrém és habalap* 0.4 l
-
eper* 555.6 g
Elkészítés
-
Zselé készítése.
Az apró kockákra vágott mangót belekeverjük a kész, cukorral és likőrrel ízesített zselébe. Poharakba töltjük, ügyelve arra hogy mindegyik pohárba egyenlően legyen gyümölcs és jól lehűtjük. -
Pannacotta elkészítése, tálalás.
A tejet forraljuk fel majd adjuk hozzáa Kókusztejport és a Pannacotta alapot. Újraforralás után vegyük le a tűzről és dúsítsuk RAMA Habkészítménnyel és hűtsük le. Ha kihűlt, de még nem szilárdult meg, egyenletesen osszuk szét a már lehűlt zselék tetején és együtt hűtsük le. Tálalás előtt dekoráljuk eperöntettel és eper szemekkel.