Kókuszos pannacotta mangó zselén

Hozzávalók
Zselé készítése.
-
Mango 500.0 g
Pannacotta elkészítése, tálalás.
-
tej, 2,8%** 0.4 l
-
Kókusztejpor** 80.0 g
-
tejszín 30 % 0.4 l
-
eper* 555.6 g
Elkészítés
-
Zselé készítése.
Az apró kockákra vágott mangót belekeverjük a kész, cukorral, likőrrel és Folyékony Citrussal ízesített zselébe.
Poharakba töltjük, ügyelve arra hogy mindegyik pohárba egyenlően legyen gyümölcs és jól lehűtjük.
-
Pannacotta elkészítése, tálalás.
A tejet forraljuk fel majd adjuk hozzáa Kókusztejport és a Pannacotta alapot.
Újraforralás után vegyük le a tűzről és dúsítsuk RAMA Habkészítménnyel és hűtsük le.
Ha kihűlt, de még nem szilárdult meg, egyenletesen osszuk szét a már lehűlt zselék tetején és együtt hűtsük le.
Tálalás előtt dekoráljuk eperöntettel és eper szemekkel.