Pad Thai
Egy fantasztikus thai étel, a Thai Chili Jam markáns de mégsem tolakodó ízharmóniájával. Várszegi Zsolt.

Hozzávalók
Elkészítés, tálalás
-
olivaolaj 0.1 l
-
fokhagyma* 52.6 g
-
Szárított rákhús 50 g
-
tojás (extra osztályú) 5 darab
-
Tarisznyarák 1666.7 g
-
üvegtészta** 2000 g
-
szójabab csíra* 177.8 g
-
földimogyoró** 200 g
-
snidling** 40 g
-
koriander** 58.8 g
Elkészítés
-
Elkészítés, tálalás
Forrósítsuk fel az olajat a wokban, adjuk hozzá a fokhagymát, a szárított garnélát, a savanyított retket és pirítsuk jól le. Ezután adjuk hozzá a felvert tojásokat, keverjük el, ízesítsük halszósszal és adjuk hozzá a tisztított rákhúst. Rizstésztával keverjük össze, ízesítsük KNORR Thai Édes Chili-vel, adjuk hozzá a babcsírát. Tálalás előtt szórjuk meg durvára vágott földimogyoróval. Tálaljuk izgalmas tányérokba, szórjuk meg friss metélőhagymával.