Pad Thai
Egy fantasztikus thai étel, a Thai Chili Jam markáns de mégsem tolakodó ízharmóniájával. Várszegi Zsolt.

Hozzávalók
Pad Thai
−
+
€0.0
Elkészítés, tálalás
olivaolaj
/l
0.1 l
0%
fokhagyma*
/g
52.6 g
0%
Szárított rákhús
/g
50.0 g
0%
tojás (extra osztályú)
/darab
5.0 darab
0%
Tarisznyarák
/g
1666.7 g
0%
üvegtészta**
/g
2000.0 g
0%
szójabab csíra*
/g
177.8 g
0%
földimogyoró**
/g
200.0 g
0%
snidling**
/g
40.0 g
0%
koriander**
/g
58.8 g
0%
/
Elkészítés, tálalás
-
olivaolaj 0.1 l
-
fokhagyma* 52.6 g
-
Szárított rákhús 50.0 g
-
tojás (extra osztályú) 5.0 darab
-
Tarisznyarák 1666.7 g
-
üvegtészta** 2000.0 g
-
szójabab csíra* 177.8 g
-
földimogyoró** 200.0 g
-
snidling** 40.0 g
-
koriander** 58.8 g
Elkészítés
-
Elkészítés, tálalás
Forrósítsuk fel az olajat a wokban, adjuk hozzá a fokhagymát, a szárított garnélát, a savanyított retket és pirítsuk jól le.
Ezután adjuk hozzá a felvert tojásokat, keverjük el, ízesítsük halszósszal és adjuk hozzá a tisztított rákhúst. Rizstésztával keverjük össze, ízesítsük Sunshine-chili szósszal, adjuk hozzá a babcsírát. Tálalás előtt szórjuk meg durvára vágott földimogyoróval. Tálaljuk izgalmas tányérokba, szórjuk meg friss metélőhagymával. -
Unused/Remaining Ingredients