Hozzávalók

+

Elkészítés

  • CARTE d'OR Pannacotta 0,52 kg 188.0 g
  • tej, 2,8%** 250.0 g
  • tejszín 30% 313.0 g
  • Ír krémlikőr 188.0 g

Az elkészített desszerteket 200ml-es üvegedényekbe tálalom.

...

Elkészítés

  1. Elkészítés

    • A tejet, a tejszínt, az 50 gr likőrt, és Pannacotta alapot elkeverjük.
    • Állandó keverés közben felmelegítjük, figyelve, hogy ne égjen le.
    • Adagolás előtt még hozzákeverjük a maradék Krémlikőrt. 
  2. Tálalás

    • Poharakba adagoljuk, majd hűtőbe rakjuk.
    • Hűtőben dermesztem 2-4 órát, majd a tetejére a karamell kockát rakjuk dekorációnak.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü