Hozzávalók
Leves elkészítése.
-
sárgarépa 200.0 g
-
spárga** 500.0 g
-
zöldspárga* 500.0 g
-
vaj* 100.0 g
-
szerecsendió* 1.0 g
-
petrezselyemzöld 22.2 g
-
Kókusztejpor** 100.0 g
Elkészítés
-
Leves elkészítése.
Vajon pirítsuk meg a sárgarépát, tegyük rá a darabolt spárgát és a petrezselyemzöldet.
Sózzuk és ízesítsük szerecsendióval.
Engedjük fel vízzel, adjuk hozzáa Kókusztejport és főzzük meg háromnegyedig.
Sűrítsük be hideg vízzel elkevert Kukoricakeményítővel, dúsítsuk tejszínnel, vajdarabkákkal.
Tálaljuk vajban pirított barnakenyérrel.
-
Unused/Remaining Ingredients