+

Leves elkészítése.

  • RAMA Culinesse Profi Folyékony Növényi Zsiradék Vajaromával 0.1 l
  • sárgarépa** 200.0 g
  • spárga** 500.0 g
  • zöldspárga* 500.0 g
  • szerecsendió* 1.0 g
  • petrezselyemzöld** 22.2 g
  • KNORR Kókusztejpor** 100.0 g
  • KNORR MAIZENA Kukoricakeményítő 2,5 kg 50.0 g
  • RAMA Cremefine Profi 31% növényi zsírtartalmú Főzőkrém és habalap* 0.2 l
  1. Leves elkészítése.

    RAMA Culinesse Profin pirítsuk meg a sárgarépát, tegyük rá a darabolt spárgát és a petrezselyemzöldet.Sózzuk és ízesítsük szerecsendióval.Engedjük fel vízzel, adjuk hozzáa Kókusztejport és főzzük meg háromnegyedig.Sűrítsük be hideg vízzel elkevert Kukoricakeményítővel, dúsítsuk RAMA Habkészítménnyel és forraljuk ki.Tálaljuk vajban pirított barnakenyérrel.