Kókuszos spárgaragu leves
A spárga az egyik kedvenc zöldségem. Sokféle képpen készítettem már, kókusztejjel még soha. Mindenkinek tudom ajánlani ezt a nem mindennapi kombinációt. Várszegi Zsolt.

Hozzávalók
Leves elkészítése.
-
RAMA Culinesse Profi Folyékony Növényi Zsiradék Vajaromával 0.1 l
-
sárgarépa** 200 g
-
spárga** 500 g
-
zöldspárga* 500 g
-
szerecsendió* 1 g
-
petrezselyemzöld** 22.2 g
-
RAMA Cremefine Profi 31% növényi zsírtartalmú Főzőkrém és habalap* 0.2 l
Elkészítés
-
Leves elkészítése.
RAMA Culinesse Profin pirítsuk meg a sárgarépát, tegyük rá a darabolt spárgát és a petrezselyemzöldet. Sózzuk és ízesítsük szerecsendióval. Engedjük fel vízzel, adjuk hozzáa Kókusztejport és főzzük meg háromnegyedig. Sűrítsük be hideg vízzel elkevert Kukoricakeményítővel, dúsítsuk RAMA Habkészítménnyel és forraljuk ki. Tálaljuk vajban pirított barnakenyérrel.