Hozzávalók
Leves elkészítése
-
sárgarépa 0.2 kg
-
petrezselyemgyökér 0.1 kg
-
karalábé** 0.07 kg
-
kelkáposzta** 0.07 kg
-
zeller, gumó 0.07 kg
-
marha, csont* 0.5 kg
-
petrezselyemzöld 0.02 kg
-
fokhagyma* 0.02 kg
-
víz 2.5 l
-
cérnametélt** 0.1 kg
Elkészítés
-
Leves elkészítése
- A marhacsontot feltesszük vízben főni.
- Ha felforrt a víz lehabozzuk és lassan főzzük tovább.
- Kb. két óra főzés után bezöldségeljük, beletesszük a KNORR Egész borsot, fokhagymát és főzzük tovább.
- Ízesítjük DELIKÁT ételízesítővel majd addig főzzük amíg a zöldségek megpuhulnak.
- Külön kifőzött cérnametélttel tálaljuk a levest.