Csontleves cérnametélttel (7-10 éves korcsoport)

Hozzávalók
Csontleves cérnametélttel (7-10 éves korcsoport)
−
+
€220.0
Leves elkészítése
sárgarépa
/kg
0.2 kg
0%
petrezselyemgyökér
/kg
0.1 kg
0%
karalábé**
/kg
0.07 kg
0%
kelkáposzta**
/kg
0.07 kg
0%
zeller, gumó
/kg
0.07 kg
0%
marha, csont*
/kg
0.5 kg
0%
petrezselyemzöld
/kg
0.02 kg
0%
fokhagyma*
/kg
0.02 kg
0%
víz
/l
2.5 l
0%
cérnametélt**
/kg
0.1 kg
0%
KNORR Egész fekete bors 0,5 kg
/g
5.0 g
0%
/
Leves elkészítése
-
sárgarépa 0.2 kg
-
petrezselyemgyökér 0.1 kg
-
karalábé** 0.07 kg
-
kelkáposzta** 0.07 kg
-
zeller, gumó 0.07 kg
-
marha, csont* 0.5 kg
-
petrezselyemzöld 0.02 kg
-
fokhagyma* 0.02 kg
-
víz 2.5 l
-
cérnametélt** 0.1 kg
-
KNORR Egész fekete bors 0,5 kg 5.0 g
Elkészítés
-
Leves elkészítése
- A marhacsontot feltesszük vízben főni.
- Ha felforrt a víz lehabozzuk és lassan főzzük tovább.
- Kb. két óra főzés után bezöldségeljük, beletesszük a KNORR Egész borsot, fokhagymát és főzzük tovább.
- Ízesítjük DELIKÁT ételízesítővel majd addig főzzük amíg a zöldségek megpuhulnak.
- Külön kifőzött cérnametélttel tálaljuk a levest.