Panna Cotta korianderes eperrel-gránátalmával
Fűszeres, édes, kicsit fanyar akár pohárban vagy kehelyben is tálalható.
Vagy ha apró falatokat akarunk felszolgálni, akkor apró bonbonokat és készíthetünk belőle.

Hozzávalók
Panna Cotta korianderes eperrel-gránátalmával
−
+
€0.0
Előkészítés, elkészítés.
tej 1,5 %**
/l
0.4 l
0%
főzőkrém és habalap, 31% növényi zsírtartalmú
/l
0.4 l
0%
eper*
/g
444.4 g
0%
gránátalmaszörp*
/l
0.01 l
0%
koriander, friss*
/g
11.8 g
0%
/
Előkészítés, elkészítés.
-
tej 1,5 %** 0.4 l
-
főzőkrém és habalap, 31% növényi zsírtartalmú 0.4 l
-
eper* 444.4 g
-
gránátalmaszörp* 0.01 l
-
koriander, friss* 11.8 g
Elkészítés
-
Előkészítés, elkészítés.
Tejet felforraljuk, hozzá adjuk a Panna Cotta alapot, 30 másodpercig forraljuk, majd a tűzről levéve hozzákeverjük a RAMA Habalapot, adagoljuk, hűtőben dermesztjük.Epret felaprítjuk, mézen megfuttatjuk, zúzott koriandermaggal, friss korianderrel ízesítjük, a végén hozzákeverjük a gránátalmát, hűtjük, Panna Cotta-ra tálaljuk.