Panna Cotta korianderes eperrel-gránátalmával
Fűszeres, édes, kicsit fanyar akár pohárban vagy kehelyben is tálalható.
Vagy ha apró falatokat akarunk felszolgálni, akkor apró bonbonokat és készíthetünk belőle.

Hozzávalók
Előkészítés, elkészítés.
-
tej 1,5 %** 0.4 l
-
RAMA Cremefine Profi 31% növényi zsírtartalmú Főzőkrém és habalap* 0.4 l
-
eper* 444.4 g
-
gránátalmaszörp* 0.01 l
-
koriander, friss* 11.8 g
Elkészítés
-
Előkészítés, elkészítés.
Tejet felforraljuk, hozzá adjuk a Panna Cotta alapot, 30 másodpercig forraljuk, majd a tűzről levéve hozzákeverjük a RAMA Habalapot, adagoljuk, hűtőben dermesztjük. Epret felaprítjuk, mézen megfuttatjuk, zúzott koriandermaggal, friss korianderrel ízesítjük, a végén hozzákeverjük a gránátalmát, hűtjük, Panna Cotta-ra tálaljuk.