Hozzávalók

+

Előkészítés, elkészítés.

  • CARTE d'OR Pannacotta 0,52 kg 113.0 g
  • tej 1,5 %** 0.4 l
  • főzőkrém és habalap, 31% növényi zsírtartalmú 0.4 l
  • eper* 444.4 g
  • gránátalmaszörp* 0.01 l
  • koriander, friss* 11.8 g

Fűszeres, édes, kicsit fanyar akár pohárban vagy kehelyben is tálalható.
Vagy ha apró falatokat akarunk felszolgálni, akkor apró bonbonokat és készíthetünk belőle.

...

Elkészítés

  1. Előkészítés, elkészítés.

    Tejet felforraljuk, hozzá adjuk a Panna Cotta alapot, 30 másodpercig forraljuk, majd a tűzről levéve hozzákeverjük a RAMA Habalapot, adagoljuk, hűtőben dermesztjük.Epret felaprítjuk, mézen megfuttatjuk, zúzott koriandermaggal, friss korianderrel ízesítjük, a végén hozzákeverjük a gránátalmát, hűtjük, Panna Cotta-ra tálaljuk.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü