Hozzávalók
Marhavagdalt rókagomba mártássa, burgonyapürével, zöldségekkel.
−
+
€80.0
Vagdalt elkészítése.
borjúcomb*
/g
300.0 g
0%
csontozott marhalapocka*
/g
1300.0 g
0%
tej 1,5 %**
/l
0.15 l
0%
tojás (extra osztályú)
/darab
2.0 darab
0%
vöröshagyma
/kg
80.0 g
0%
fokhagyma*
/kg
10.0 g
0%
petrezselyemzöld
/g
10.0 g
0%
majoranna, friss*
/g
2.0 g
0%
zsemlemorzsa**
/kg
300.0 g
0%
Mártás elkészítése.
vaj*
/g
100.0 g
0%
Rókagomba
/kg
300.0 g
0%
Tálalás.
víz
/l
1.4 l
0%
/
Vagdalt elkészítése.
-
borjúcomb* 300.0 g
-
csontozott marhalapocka* 1300.0 g
-
tej 1,5 %** 0.15 l
-
tojás (extra osztályú) 2.0 darab
-
vöröshagyma 80.0 g
-
fokhagyma* 10.0 g
-
petrezselyemzöld 10.0 g
-
majoranna, friss* 2.0 g
-
zsemlemorzsa** 300.0 g
Mártás elkészítése.
-
vaj* 100.0 g
-
Rókagomba 300.0 g
Tálalás.
-
víz 1.4 l