Hozzávalók

+

Vagdalt elkészítése.

  • borjúcomb* 300.0 g
  • csontozott marhalapocka* 1300.0 g
  • tej 1,5 %** 0.15 l
  • tojás (extra osztályú) 2.0 darab
  • vöröshagyma 80.0 g
  • fokhagyma* 10.0 g
  • petrezselyemzöld 10.0 g
  • majoranna, friss* 2.0 g
  • zsemlemorzsa** 300.0 g

Mártás elkészítése.

Tálalás.


...

Elkészítés

  1. Vagdalt elkészítése.

    • A darált húsokat és az összes hozzávalót összekeverjük és jól összegyúrjuk. 
    • Formázzuk meg a masszát és tegyük sütőpapírral bélelt tepsire, 180°C-on süssük 50-60 percig.
  2. Mártás elkészítése.

    • A rókagombát vajon pirítsuk meg, fűszerezzük és engedjük fel az előírás szerint elkészített Braten jus mártással. 
    • Jól forraljuk ki.
  3. Burgonyapüré elkészítése.

    • Melegítsük fel a vizet 80-85°C-ra és adjuk hozzá a Burgonyapüré pelyhet, keverjük el és hagyjuk állni.
    • Tálalás előtt habosítsuk ki.
  4. Tálalás.

    • Tálaljuk a vagdaltat burgonyapürével, a rókagomba mártással és párolt színes zöldségekkel.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü