+

Alap elkészítése.

  • vöröshagyma 300.0 g
  • napraforgóolaj** 0.1 l
  • fűszerpaprika** 20.0 g
  • savanyú káposzta* 1500.0 g

Töltelék elkészítése.

Az étel sűrítése, tálalás.

  • búzaliszt (főző, rétes)** 30.0 g
  • főzőkrém,15% növényi zsírtartalmú 0.3 l
  1. Alap elkészítése.

    A finomra vágott vöröshagymát olajon megpirítjuk, szakaszosan zsírjára pirítjuk mindig egy kevés folyadék hozzáadásával. Megszórjuk fűszerpaprikával és egy kevés folyadékkal felöntjük, majd hozzáadjuk a szálas káposztát. 

  2. Töltelék elkészítése.

    Az ismert módon elkészítjük a tölteléket, The Vegetarian Butcher Darált Hússal amit jól beízesítünk és a levelekbe töltjük.

    A káposztás alapra helyezzük a töltelékeket, friss kaporral ízesítjük, felengedjük folyadékkal majd készre főzzük.

  3. Az étel sűrítése, tálalás.

    A káposzta főzeléket habarással sűrítjük, jól kiforraljuk. 

    Forrón a töltelékekkel tálaljuk.