+

Hús elkészítése.

Köret elkészítése.

  • vöröshagyma 300.0 g
  • burgonya** 3000.0 g
  • snidling** 20.0 g

Mártás elkészítése, tálalás.

  1. Hús elkészítése.

    A hátszínt adagoljuk, sózzuk, borsozzuk és forró zsiradékban, serpenyőben mindkét oldalát megpirítjuk.
    Kombi sütőben 160°C-on 58°C-os maghőmérsékletűre sütjük.
    A húslevet félretesszük a mártásunkhoz.
  2. Köret elkészítése.

    A hagymát karikákra vágjuk, lisztezzük és aranybarnára sütjük
    A burgonyát cikkekre vágjuk és serpenyőben megpirítjuk,fűszerezzük.
    Apróra vágott snidlinggel megszórjuk.
  3. Mártás elkészítése, tálalás.

    A pecsenelevet felöntjük vörösborral felforraljuk és vízzel elkevert Barna mártás alappal besűrítjük. 
    Vaj darabokkal dúsítjuk.
    Tányérra helyezzük a húst a megsült borgonyával , a hagymakarikákkal, mártással körbe öntve tálaljuk.

Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü