Hozzávalók
Rizottó elkészítése
-
csirkemell** 0.6 kg
-
rizs, barna** 0.4 kg
-
zöldborsó** 0.2 kg
-
hajdina 0.15 kg
-
tönkölybúza** 0.15 kg
-
vöröshagyma 0.1 kg
-
napraforgóolaj** 0.05 l
-
spenót* 0.1 kg
-
petrezselyemzöld 0.02 kg
-
víz 0.5 l
Elkészítés
-
Rizottó elkészítése
- A csirkemellet kockára vágjuk, a spenótot megmossuk, a barna rizst, a hajdinát és a tönkölybúzát megfőzzük.
- Forró olajon lepirítjuk a finomra vágott vöröshagymát majd a húskockákat.
- A húst fűszerezzük KNORR Szárnyasok és sültek pác és fűszerkeverékkel.
- Hozzáadjuk a zöldborsót, a vágott spenótot és a finomra vágott zöldpetrezselymet.
- Kevés vizet aláöntve készre főzzük,úgy hogy maradjon valamennyi szaftja a ragunak.
- Tálalás előtt a külön kifőzött barna rizzsel, a hajdinával és a tönkölybúzával összeforgatjuk a húsos ragut.
- ízesítjük DELIKÁT Ételízesítővel
- A sót nem tartalmazó KNORR Bolognai alapot elkeverjük a megfelelő mennyíségű vízzel, felforraljuk és a rizottó mellé tálaljuk.