1. Rizottó elkészítése

    • A csirkemellet kockára vágjuk, a spenótot megmossuk, a barna rizst, a hajdinát és a tönkölybúzát megfőzzük.
    • Forró olajon lepirítjuk a finomra vágott vöröshagymát majd a húskockákat.
    • A húst fűszerezzük KNORR Szárnyasok és sültek pác és fűszerkeverékkel.
    • Hozzáadjuk a zöldborsót, a vágott spenótot és a finomra vágott zöldpetrezselymet.
    • Kevés vizet aláöntve készre főzzük,úgy hogy maradjon valamennyi szaftja a ragunak.
    • Tálalás előtt a külön kifőzött barna rizzsel, a hajdinával és a tönkölybúzával összeforgatjuk a húsos ragut.
    • ízesítjük DELIKÁT Ételízesítővel
    • A sót nem tartalmazó KNORR Bolognai alapot elkeverjük a megfelelő mennyíségű vízzel, felforraljuk és a rizottó mellé tálaljuk.