Zöldséges sertésragu tésztával (7-10 éves korcsoport)
Ebben az ételben az Unilever Food Solutions különböző, nemzetközi könyhákra jellemző alapanyagai találkoznak. A receptet készítette Szikora Péter az UFS közétkeztetésért felelős séfje.
/main-header.jpg)
Hozzávalók
Zöldséges sertésragu tésztával (7-10 éves korcsoport)
−
+
€111.54
Ragu elkészítése
sertéscomb*
/kg
0.7 kg
0%
vöröshagyma
/kg
0.1 kg
0%
napraforgóolaj**
/l
0.05 l
0%
KNORR Sertéssült fűszerkeverék 0,35 kg
/g
15.0 g
0%
KNORR Színes paprikaragu paradicsommal 2,6 kg
/kg
0.6 kg
0%
Köret elkészítése
só
/g
6.0 g
0%
Tálalás és tipp
petrezselyemzöld
/kg
0.01 kg
0%
/
Ragu elkészítése
-
sertéscomb* 0.7 kg
-
vöröshagyma 0.1 kg
-
napraforgóolaj** 0.05 l
-
KNORR Sertéssült fűszerkeverék 0,35 kg 15.0 g
Köret elkészítése
-
só 6.0 g
Tálalás és tipp
-
petrezselyemzöld 0.01 kg
Elkészítés
-
Ragu elkészítése
- A sertéscombot megmossuk, ha kell megtisztítjuk és kockára vágjuk.
- A felforrósított olajon lepirítjuk a kockára vágott vöröshagymát, majd a húst.
- Kevés vizet aláöntögetve, többször visszapirítjuk a húst addig, amíg majdnem puha lesz.
- Befűszerezzük KNORR Sertéssült fűszerkeverékkel és készre főzzük.
- Legvégül összeforraljuk a húst KNORR Collezione Italiana Színes paprikaraguval.
-
Köret elkészítése
- A KNORR Spatzle galuskát bő, forrásban levő sós vízbe tesszük és 22 percig főzzük, majd jól lecsepegtetjük.
-
Tálalás és tipp
- A kifőtt tésztát a húsos-zöldséges raguval tálaljuk és megszórjuk vágott petrezselyemzölddel.
- A raguba főzhetünk más zöldségeket is, pl.: gomba, cukkini, stb.