Menu

Hozzávalók

+

Ragu elkészítése

Köret elkészítése

  • KNORR Német tájjelegű galuska - Spatzle 0.7 kg
  • 6.0 g

Tálalás és tipp

  • petrezselyemzöld 0.01 kg

Ebben az ételben az Unilever Food Solutions különböző, nemzetközi könyhákra jellemző alapanyagai találkoznak. A receptet készítette Szikora Péter az UFS közétkeztetésért felelős séfje.

...

Elkészítés

  1. Ragu elkészítése

    • A sertéscombot megmossuk, ha kell megtisztítjuk és kockára vágjuk.
    • A felforrósított olajon lepirítjuk a kockára vágott vöröshagymát, majd a húst.
    • Kevés vizet aláöntögetve, többször visszapirítjuk a húst addig, amíg majdnem puha lesz.
    • Befűszerezzük KNORR Sertéssült fűszerkeverékkel és készre főzzük.
    • Legvégül összeforraljuk a húst KNORR Collezione Italiana Színes paprikaraguval.
  2. Köret elkészítése

    • A KNORR Spatzle galuskát bő, forrásban levő sós vízbe tesszük és 22 percig főzzük, majd jól lecsepegtetjük.
  3. Tálalás és tipp

    • A kifőtt tésztát a húsos-zöldséges raguval tálaljuk és megszórjuk vágott petrezselyemzölddel.
    • A raguba főzhetünk más zöldségeket is, pl.: gomba, cukkini, stb.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü