Zöldséges sertésragu tésztával (felnőtt)
Ebben az ételben az Unilever Food Solutions különböző, nemzetközi könyhákra jellemző alapanyagai találkoznak. A receptet készítette Szikora Péter az UFS közétkeztetésért felelős séfje.
/main-header.jpg)
Hozzávalók
Zöldséges sertésragu tésztával (felnőtt)
−
+
€17.61
Ragu elkészítése
sertéscomb*
/kg
0.9 kg
0%
vöröshagyma
/kg
0.17 kg
0%
napraforgóolaj**
/l
0.06 l
0%
KNORR Sertéssült fűszerkeverék 0,35 kg
/g
19.0 g
0%
KNORR Színes paprikaragu paradicsommal 2,6 kg
/kg
0.7 kg
0%
Köret elkészítése
só
/g
8.0 g
0%
Tálalás és tipp
petrezselyemzöld
/kg
0.02 kg
0%
/
Ragu elkészítése
-
sertéscomb* 0.9 kg
-
vöröshagyma 0.17 kg
-
napraforgóolaj** 0.06 l
-
KNORR Sertéssült fűszerkeverék 0,35 kg 19.0 g
Köret elkészítése
-
só 8.0 g
Tálalás és tipp
-
petrezselyemzöld 0.02 kg
Elkészítés
-
Ragu elkészítése
- A sertéscombot megmossuk, ha kell megtisztítjuk és kockára vágjuk.
- A felforrósított olajon lepirítjuk a kockára vágott vöröshagymát, majd a húst.
- Kevés vizet aláöntögetve, többször visszapirítjuk a húst addig, amíg majdnem puha lesz.
- Befűszerezzük KNORR Sertéssült fűszerkeverékkel és készre főzzük.
- Legvégül összeforraljuk a húst KNORR Collezione Italiana Színes paprikaraguval.
-
Köret elkészítése
- A KNORR Spatzle galuskát bő, forrásban levő sós vízbe tesszük és 22 percig főzzük, majd jól lecsepegtetjük.
-
Tálalás és tipp
- A kifőtt tésztát a húsos-zöldséges raguval tálaljuk és megszórjuk vágott petrezselyemzölddel.
- A raguba főzhetünk más zöldségeket is, pl.: gomba, cukkini, stb.