Hozzávalók
Csirkemell elkészítése
-
csirkemell** 0.89 kg
-
tojás (60g/darab)** 0.1 kg
-
növényi olaj tartalmú sütőzsiradék kombi sütőkhőz 0.05 l
Saláta elkészítése
-
vegyes saláták** 0.75 kg
-
kaliforniai paprika, szines** 0.15 kg
-
kígyóuborka** 0.15 kg
-
retek, hónapos** 0.15 kg
-
póréhagyma** 0.18 kg
-
paradicsom** 0.16 kg
Tálalás és tipp
Elkészítés
-
Csirkemell elkészítése
- A csirkemelleket szeleteljük és befűszerezzük KNORR Szárnyasok és sültek pác és fűszerkeverékkel.
- A hússzeleteket először KNORR Burgonyapehelybe, majd tojásba, majd újra KNORR Burgonyapehelybe forgatjuk.
- Az így bepanírozott szeleteket előzőleg RAMA Combi profival vékonyan bepermetezett tepsire helyezzük.
- A szeletek tetejét is lefújjuk majd sütőben kb. 195°C fokon kb.8-10 perc alatt készre sütjük.
-
Saláta elkészítése
- A saláta összetevőit megmossuk, ha kell megtisztítjuk és daraboljuk
-
Tálalás és tipp
- A darabolt zöldségeket tányérra halmozzuk, a megsült hússal és aHELLMANN'S Mézes-mustáros öntettel tálaljuk.
- A saláta elkészítésekor mindig használjunk idényzöldségeket!
- Az öntetet ha nincs szószos tálkánk öntsük a salátára.