1. Csirkemell elkészítése

    • A csirkemelleket szeleteljük és befűszerezzük KNORR Szárnyasok és sültek pác és fűszerkeverékkel.
    • A hússzeleteket először KNORR Burgonyapehelybe, majd tojásba, majd újra KNORR Burgonyapehelybe forgatjuk.
    • Az így bepanírozott szeleteket előzőleg RAMA Combi profival vékonyan bepermetezett tepsire helyezzük.
    • A szeletek tetejét is lefújjuk majd sütőben kb. 195°C fokon kb.8-10 perc alatt készre sütjük.
  2. Saláta elkészítése

    • A saláta összetevőit megmossuk, ha kell megtisztítjuk és daraboljuk

  3. Tálalás és tipp

    • A darabolt zöldségeket tányérra halmozzuk, a megsült hússal és aHELLMANN'S Mézes-mustáros öntettel tálaljuk.
    • A saláta elkészítésekor mindig használjunk idényzöldségeket!
    • Az öntetet ha nincs szószos tálkánk öntsük a salátára.
+