Hozzávalók

+

Édesburgonya előkészítése.

Töltelék elkészítése.


Az édesburgonya nem csak köret lehet, izgalmas és pikáns fűszerezéssel, húst helyettesítve egytálétel is lehet.

...

Elkészítés

  1. Édesburgonya előkészítése.

    A körömkefével megtisztított burgonyákat kenjük meg olívaolajjal, BBQ mártással és préselt fokhagymával.
    Tegyük előmelegített sütőbe 170°C-on 45 percre.
  2. Töltelék elkészítése.

    Olajon pirítsuk meg a fokhagymát, adjuk hozzá a darálthús helyettesítőt sózzuk, borsozzuk és ízesítsük.
    Ha felforrt, keverjük hozzá a főtt kukoricát és a babot.



  3. Sütés, tálalás.

    A sült burgonyákat vágjuk be és töltsük meg a raguval. 180°C-on 20 perc alatt süssük készre.
    Friss zöldekkel megszórva, zsírpapírban tálaljuk.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü