1. Tojássárgájának elkészítése.

    A tojások sárgáját felütjük, egynemüsítjük és áttörjük.
    Egy eldobható habzsákban 64°C-on 60 percig hőkezeljük, majd lehűtjük.
    Közvetlenül a tálalás előtt vágjuk ki a habzsákot.
  2. Fehérje omlett elkészítése.

    A felvert fehérjéből és sóból egy hagyományos rántottát készítünk, ügyeljünk arra hogy ne barnuljon meg.
    A folyadékokat az áztatott zselatinnal összeforraljuk és a fehérjéből elkészített omlettel összeturmixoljuk, szűrjük.
    Ezt töltjük a szifonba és két db patront tekerünk rá.
    75°C-os vízfürdőben tartjuk a tálalásig!
  3. Kolbász sütése.

    A vegetáriánus grill kolbászkákat arany barnára sütjük, felkarikázzuk és még melegen ízesítjük az Umamival.
  4. Tálalás.

    • Tojássárgáját nyomunk a poharunk aljába
    • Rátesszük a meleg Umamival ízesített kolbászkarikákat
    • Pirított kalács kockákat teszünk mellé
    • Julianne medvehagymával frissítjük
    • Tojásfehérje habot teszünk a tetejére
    • Fűszerpaprikával megszórjuk