Vegán rántott szendvics (The Vegetarian Butcher)

Hozzávalók
Vegán rántott szendvics (The Vegetarian Butcher)
−
+
€110.0
Sütés
The Vegetarian Butcher Vegán rántott hús-helyettesítő
/g
1800.0 g
0%
Előkészítés
Shalotta hagyma*
/g
170.0 g
0%
káposzta, fejes**
/g
400.0 g
0%
savanyú uborka*
/g
100.0 g
0%
káposzta, lila
/g
400.0 g
0%
szójabab csíra*
/g
100.0 g
0%
sárgarépa
/g
100.0 g
0%
Vegyes saláták**
/g
100.0 g
0%
Tálalás
Magos rozsos zsemle
/g
600.0 g
0%
/
Sütés
Előkészítés
-
Shalotta hagyma* 170.0 g
-
káposzta, fejes** 400.0 g
-
savanyú uborka* 100.0 g
-
káposzta, lila 400.0 g
-
szójabab csíra* 100.0 g
-
sárgarépa 100.0 g
-
Vegyes saláták** 100.0 g
Tálalás
-
Magos rozsos zsemle 600.0 g
Elkészítés
-
Sütés
- Bő forró zsiradékban adagonként két szeletet süssünk meg.
-
Előkészítés
- Vágjuk egyformára a zöldségeket.
- Sózzuk, borsozzuk és keverjük hozzá a Citrusos Vinaigrettet és hagyjuk állni tálalásig.
- A Vegán majonézhez adjuk hozzá a Ketcupot, ízesítsük konyakkal, sóvan őrölt borssal.
-
Tálalás
- A péksüteményeket vágjuk félbe és a vágás felületüket rostlapon pirítsuk meg.
- Kenjük meg a kész koktél mártással, szeletelt savanyú uborkával és halmozzuk rá a lecsepegtetett zöldségek felét.
- Fedjük be a schnitzel szeletekkel amikre halmozzuk a megmaradt zöldségeket.
- Majd legvégül borítsuk rá a péksütemény tetejét, összetűzve koktél mártással tálaljuk.