Hozzávalók
Sütés
Előkészítés
-
Shalotta hagyma* 170.0 g
-
káposzta, fejes** 400.0 g
-
savanyú uborka* 100.0 g
-
káposzta, lila 400.0 g
-
szójabab csíra* 100.0 g
-
sárgarépa 100.0 g
-
Vegyes saláták** 100.0 g
Tálalás
-
Magos rozsos zsemle 600.0 g
Elkészítés
-
Sütés
- Bő forró zsiradékban adagonként két szeletet süssünk meg.
-
Előkészítés
- Vágjuk egyformára a zöldségeket.
- Sózzuk, borsozzuk és keverjük hozzá a Citrusos Vinaigrettet és hagyjuk állni tálalásig.
- A Vegán majonézhez adjuk hozzá a Ketcupot, ízesítsük konyakkal, sóvan őrölt borssal.
-
Tálalás
- A péksüteményeket vágjuk félbe és a vágás felületüket rostlapon pirítsuk meg.
- Kenjük meg a kész koktél mártással, szeletelt savanyú uborkával és halmozzuk rá a lecsepegtetett zöldségek felét.
- Fedjük be a schnitzel szeletekkel amikre halmozzuk a megmaradt zöldségeket.
- Majd legvégül borítsuk rá a péksütemény tetejét, összetűzve koktél mártással tálaljuk.