+

Sütés

Előkészítés

Tálalás

  • Magos rozsos zsemle 600.0 g
  1. Sütés

    • Bő forró zsiradékban adagonként két szeletet süssünk meg.
  2. Előkészítés

    • Vágjuk egyformára a zöldségeket.
    • Sózzuk, borsozzuk és keverjük hozzá a Citrusos Vinaigrettet és hagyjuk állni tálalásig.
    • A Vegán majonézhez adjuk hozzá a Ketcupot, ízesítsük konyakkal, sóvan őrölt borssal.
  3. Tálalás

    • A péksüteményeket vágjuk félbe és a vágás felületüket rostlapon pirítsuk meg.
    • Kenjük meg a kész koktél mártással, szeletelt savanyú uborkával és halmozzuk rá a lecsepegtetett zöldségek felét.
    • Fedjük be a schnitzel szeletekkel amikre halmozzuk a megmaradt zöldségeket.
    • Majd legvégül borítsuk rá a péksütemény tetejét, összetűzve koktél mártással tálaljuk.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü