Hozzávalók
Sütés
Saláta készítés
-
burgonya** 1000.0 g
-
jégsaláta** 300.0 g
-
kígyóuborka** 150.0 g
-
koktélparadicsom* 150.0 g
-
citrom db* 1.0 darab
-
snidling** 10.0 g
-
petrezselyemzöld 10.0 g
Elkészítés
-
Sütés
- A szeleteket bő forró zsiradékban aranybarnára sütjük.
-
Saláta készítés
- A tisztított, darabolt burgonyát zöldségleves alappal ízesített vízben félpuhára főzzük és ebben a lében hagyjuk kihűlni.
- Ecettel, olajjak és citromlével, vágott petrezselyemmel és snidlingel ízesítjük hogy egy kellemes saláta ízt kapjunk.
- Tálalásnál a többi zöldséggel és Vegán rántott hússal tálaljuk.