+

Levesalap elkészítése.

Leves sűrítése, tálalás.

  • búzaliszt (főző, rétes)** 20.0 g
  • főzőkrém,15% növényi zsírtartalmú 0.3 l
  • petrezselyemzöld** 20.0 g
  • citrom db* 1.0 darab
  1. Levesalap elkészítése.

    A finomra vágott vöröshagymát olajon megpirítjuk, szakaszosan zsírjára pirítjuk mindig egy kevés folyadék hozzáadásával. Hozzáadjuk a darabolt zöldségeket és a The Vegetarian Butcher Vegán Darabolt Csirkehúst.

    Fűszerezzük tárkonnyal, borssal, öntsük fel a megfelelő mennyiségű folyadékkal, majd adjuk hozzá a zöldborsót.

  2. Leves sűrítése, tálalás.

    Habarással sűrítsük be, forraljuk ki. 

    Vágott petrezselyemzölddel és egy pár csepp citromlével frissítsük.