Menu

Hozzávalók

+

Levesalap elkészítése.

Leves sűrítése, tálalás.

  • búzaliszt 20.0 g
  • főzőkrém,15% növényi zsírtartalmú 0.3 l
  • petrezselyemzöld 20.0 g
  • citrom db* 1.0 darab

Tartalmas és laktató tárkonyos ragulevest már hús nélkül is készíthetünk, mutatjuk hogyan!

...

Elkészítés

  1. Levesalap elkészítése.

    A finomra vágott vöröshagymát olajon megpirítjuk, szakaszosan zsírjára pirítjuk mindig egy kevés folyadék hozzáadásával. Hozzáadjuk a darabolt zöldségeket és a The Vegetarian Butcher Vegán Darabolt Csirkehúst.Fűszerezzük tárkonnyal, borssal, öntsük fel a megfelelő mennyiségű folyadékkal, majd adjuk hozzá a zöldborsót.
  2. Leves sűrítése, tálalás.

    Habarással sűrítsük be, forraljuk ki. Vágott petrezselyemzölddel és egy pár csepp citromlével frissítsük. 
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü