+

Palacsinta készítése.

  • tej 1,5 %** 0.4 l
  • szódavíz* 0.05 l
  • tojás (extra osztályú) 3.0 darab
  • Baby paraj 55.6 g
  • vaj* 50.0 g
  • 6.0 g
  • búzaliszt (főző, rétes) 200.0 g

Avocado krém.

Ragu jellegű feltét elkészítése.

  • The Vegetarian Butcher Vegán HotDog virsli-helyettesítő 28x75g (2,1 kg) 1200.0 g
  • koktélparadicsom* 306.1 g
  • bab, száraz** 400.0 g
  1. Palacsinta készítése.

    A folyadékok turmixolt elegyét fokozatosan adagoljuk a szárazanyagokhoz, majd csorgassuk hozzá a barnavajat is.
    Egy nagyobb tapadásmentes serpenyőben süssünk félkövér palacsintákat, amikbe majd a töltelékeket halmozzuk.
  2. Avocado krém.

    Az avokádót emeljük ki a héjából és lazán törjük össze egy villával.
    Pár csepp citromlevet és a Vegán majonézt hozzáadva, sóval és borssal ízesítve készítsünk belőle egy villámgyors krémet.
    Egyáltalán nem baj, sőt előnyére válik, ha a krém félig darabos marad!
  3. Ragu jellegű feltét elkészítése.

    A vegán hotdog virsli-helyettesítőt nyomjuk ki az alga köntösből és karikázzuk fel. Egy serpenyőben jól pirítsuk át és hevítsük rá a főtt fekete babot is, ugyanígy járjunk el a felezett és sütőben töppesztett koktélparadicsomokkal is. (zsírpapíron sózva és barna cukorral hintve 1 óra 110 celsius fokon!)
  4. Tálalás.

    A forró palacsintákat felét kenjük meg az avocado krémmel, halmozzuk rá a babos vegán HotDogos ragut.
    Majd elegánsan takarjuk be félig és dekoráljuk korianderrel és lime cikkekkel.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü