Hozzávalók

+

Padlizsán előkészítése.

  • padlizsán** 4210.5 g

Ragu készítése.

Padlizsán sütése.

  • vaj* 100.0 g
  • sajt, Emmentáli* 315.8 g

Több néven is ismerjük ezt a Délkelet-Ázsiából származó növényt.
Közkedvelt izgalmas alapanyag amit változatosan készíthetünk el.

...

Elkészítés

  1. Padlizsán előkészítése.

    A megmosott, ketté vágott padlizsánok belsejét vágjuk ki és kockázzuk fel.
  2. Ragu készítése.

    A felforrósított olajon pirítsuk meg a finomra vágott hagymát a fokhagymát,  a Vegán darált húst, a padlizsán kockákat.
    Adjuk hozzá a fűszereket, sózzuk borsozzuk és higítsuk a kész sajtmártással. szórjuk meg finomra vágott perezselyemzölddel.
    A kész ragut töltsük a sült padlizsán héjakba.
  3. Padlizsán sütése.

    A megtöltött padlizsánok tetejére tegyünk apró vajdarab kockákat és szórjuk meg reszelt sajttal, és a kész sajtmártással locsoljuk meg.
    180°C-on süssük 15 percig.
    Adhatunk mellé salátát, levélzöldeket öntetekkel,vagy natúr joghurtot.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü