Hozzávalók
Hús elkészítése, tálalás.
-
kacsamell * 1200.0 g
-
cékla, nyers** 1714.3 g
-
dió** 285.7 g
-
méz** 100.0 g
-
köles** 300.0 g
-
tojás (extra osztályú) 3.0 darab
-
vaj* 160.0 g
-
tej 1,5 %** 0.6 l
Elkészítés
-
Hús elkészítése, tálalás.
Az első főételünk elkészítését a körettel, azaz a kölesmuffin tésztájával kezdem.Ehhez a kölesből és a tejből kását főzök, hagyom kihülni, hozzáadom a tojások sárgáját, fűszerezem, majd a felvert tojásfehérjével lazítom. A muffin tésztát formákba adagolom és 165°Cfokon kb 20 percet sütöm.A céklából három féle textúrát készítek: krémet chipset és kaviárt.A kacsamelleket KNORR Prémium Szárnyas fűszerkeverékkel megszórom és bőrével lefelé serpenyőben megsütöm.A KNORR Maizena és dió felhasználásával előzőleg elkészített tuille-el dekorálom az ételt.