Roston sült fogasszeletek sonkás burgonya cikkel.
Szeretem az ízés forma kombinációkat.
Izgalmas a szárított sonka és a hal íze, különösen ha a fűszerezés sem mindennapi.
A távolkeleti ízek teszik különlegessé ételemet.
Hozzávalók
Köret készítése.
-
burgonya** 1428.6 g
-
Madársaláta** 117.6 g
-
koktélparadicsom* 102 g
Hal elkészítése, tálalás.
-
Fogas* 1800 g
Elkészítés
-
Köret készítése.
Főzzük meg a burgonyát sós vízben, vágjuk félbe és zsiradékon pirítsuk meg. A sonka szeleteket dobjuk bele egy pillanatra a zsiradékba mielőtt a burgonyák elkészülnének. -
Hal elkészítése, tálalás.
Az előkészítettfogast KNORR Fűszerkeverék Halakhoz keverékkel fűszerezzük be. Forró zsiradékban bőrével lefelé kezdjük el sütni. Miután megfordítjuk, locsoljuk meg KNORR Japán Teriyaki szósszal. A megsült halat helyezzük a burgonyákra, locsoljuk meg a szósszal és szúrjuk bele a sült sonkaszeleteket. Tálaljuk HELLMANN'S Citromos és zöldfűszeres majonéz szóssza, koktélparadicsommal és madársalátával.