Hozzávalók

+

Köret készítése.

Hal elkészítése, tálalás.


Szeretem az ízés forma kombinációkat.
Izgalmas a szárított sonka és a hal íze, különösen ha a fűszerezés sem mindennapi.
A távolkeleti ízek teszik különlegessé ételemet.

...

Elkészítés

  1. Köret készítése.

    Főzzük meg a burgonyát sós vízben, vágjuk félbe és zsiradékon pirítsuk meg.
    A sonka szeleteket dobjuk bele egy pillanatra a zsiradékba mielőtt a burgonyák elkészülnének.
  2. Hal elkészítése, tálalás.

    Az előkészítettfogast KNORR Fűszerkeverék Halakhoz keverékkel fűszerezzük be.
    Forró zsiradékban bőrével lefelé kezdjük el sütni.
    Miután megfordítjuk, locsoljuk meg KNORR Japán Teriyaki szósszal.
    A megsült halat helyezzük a burgonyákra, locsoljuk meg a szósszal és szúrjuk bele a sült sonkaszeleteket.
    Tálaljuk HELLMANN'S Citromos és zöldfűszeres majonéz szóssza, koktélparadicsommal és madársalátával.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü