Roston sült fogasszeletek sonkás burgonya cikkel.
Szeretem az ízés forma kombinációkat.
Izgalmas a szárított sonka és a hal íze, különösen ha a fűszerezés sem mindennapi.
A távolkeleti ízek teszik különlegessé ételemet.

Hozzávalók
Roston sült fogasszeletek sonkás burgonya cikkel.
−
+
€0.0
Köret készítése.
burgonya**
/g
1428.6 g
0%
Madársaláta**
/g
117.6 g
0%
koktélparadicsom*
/g
102.0 g
0%
HELLMANN'S Citromos és zöldfűszeres majonéz szósz 850 ml
/g
150.0 g
0%
Hal elkészítése, tálalás.
KNORR Prémium pác és fűszerkeverék Halakhoz 0,7 kg
/g
50.0 g
0%
Fogas*
/g
1800.0 g
0%
/
Köret készítése.
-
burgonya** 1428.6 g
-
Madársaláta** 117.6 g
-
koktélparadicsom* 102.0 g
Hal elkészítése, tálalás.
-
Fogas* 1800.0 g
Elkészítés
-
Köret készítése.
Főzzük meg a burgonyát sós vízben, vágjuk félbe és zsiradékon pirítsuk meg.
A sonka szeleteket dobjuk bele egy pillanatra a zsiradékba mielőtt a burgonyák elkészülnének.
-
Hal elkészítése, tálalás.
Az előkészítettfogast KNORR Fűszerkeverék Halakhoz keverékkel fűszerezzük be.
Forró zsiradékban bőrével lefelé kezdjük el sütni.
Miután megfordítjuk, locsoljuk meg KNORR Japán Teriyaki szósszal.
A megsült halat helyezzük a burgonyákra, locsoljuk meg a szósszal és szúrjuk bele a sült sonkaszeleteket.
Tálaljuk HELLMANN'S Citromos és zöldfűszeres majonéz szóssza, koktélparadicsommal és madársalátával.