Hozzávalók
Köret készítése.
-
burgonya** 1428.6 g
-
Madársaláta** 117.6 g
-
koktélparadicsom* 102.0 g
Hal elkészítése, tálalás.
-
Fogas* 1800.0 g
Elkészítés
-
Köret készítése.
Főzzük meg a burgonyát sós vízben, vágjuk félbe és zsiradékon pirítsuk meg.
A sonka szeleteket dobjuk bele egy pillanatra a zsiradékba mielőtt a burgonyák elkészülnének.
-
Hal elkészítése, tálalás.
Az előkészítettfogast KNORR Fűszerkeverék Halakhoz keverékkel fűszerezzük be.
Forró zsiradékban bőrével lefelé kezdjük el sütni.
Miután megfordítjuk, locsoljuk meg KNORR Japán Teriyaki szósszal.
A megsült halat helyezzük a burgonyákra, locsoljuk meg a szósszal és szúrjuk bele a sült sonkaszeleteket.
Tálaljuk HELLMANN'S Citromos és zöldfűszeres majonéz szóssza, koktélparadicsommal és madársalátával.