+

Elkészítés

  1. Elkészítés

    • A csirkemelleket kockákra vágjuk.
    • A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk és daraboljuk.
    • Forró RAMA Culinesse Profin lepirítjuk a vágott póréhagymát majd a csirkemellet.
    • Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, majd a vágott zöldségeket.
    • Ízesítjük allergénmentes KNORR Tyúkhúsleves alappal és oreganoval.
    • Összepirítjuk a hús és a zöldségeket majd kevés vizet aláöntve készre főzüük,úgy hogy maradjon valamennyi szaftja a ragunak.
    • Tálalás előtt a külön, enyhén sós vízben kifőzött rizzsel összekeverjük.
  2. Tálalás és tipp

    • Ha friss oregánót használunk, tálaláskor szórjuk meg vele az ételt.
    • Az elkészíthetjük barna rizzsel is.
    • Ha lehet használjunk idényzöldségeket a rizseshúshoz.
    • Készíthetünk hozzá mártást különböző KNORR Mártásalapokból és krémleves alapokból (sajt, brokkoli, spárga, stb.)
+