+

Ragu készítése.

Rétegezés.

  • KNORR Collezione Italiana Lasagne Grandi - tojásnélküli száraz tésztalapok 5 kg 750.0 g
  • sajt, Emmentáli* 210.5 g

Tálalás.

  • petrezselyemzöld** 55.6 g
  1. Ragu készítése.

    A felhevített olajon megpirítjuka finomra vágott hagymát, hozzáadjuk az apróra vágott sárgarépát és a zellert.
    Sózzuk, borsozzuk és félpuhára pároljuk.
    Hozzáadjuk a Vegán darált húst és együtt pirítjuk.
    A főzőkrémet elkeverjük 1 liter vízzel és felengedjük a ragut és felforraljuk.
    A KNORR Bolognai mártás alapot elkeverjük 1,25 L vízzel és besűrítjük a ragut, jól kiforraljuk.

  2. Rétegezés.

    A kész raguból tegyünk egy 1/1-es GN edény aljára és a Lasagne Grandi tésztalapokkal rétegezzük a ragut.
    Ügyeljünk arra hogy a legalsó és a legfelső rétegre is bőven jusson a raguból.
    Szórjuk meg a tetejét reszelt sajttal és előmelegített sütőben 175°C-on süssük készre Kb. 45 perc alatt.
  3. Tálalás.

    A megsült lasagne-t tetszőleges nagyságúra vágjuk, helyezzük tányérra és szórjuk meg finomra vágott petrezselyemmel.
    Használhatunk hozzá levélzöldeket, ruccolát vagy akár vizitormát is.