1. Ragu készítése.

    A felhevített olajon megpirítjuka finomra vágott hagymát, hozzáadjuk az apróra vágott sárgarépát és a zellert. Sózzuk, borsozzuk és félpuhára pároljuk. Hozzáadjuk a Vegán darált húst és együtt pirítjuk. A főzőkrémet elkeverjük 1 liter vízzel és felengedjük a ragut és felforraljuk. A KNORR Bolognai mártás alapot elkeverjük 1,25 L vízzel és besűrítjük a ragut, jól kiforraljuk.
  2. Rétegezés.

    A kész raguból tegyünk egy 1/1-es GN edény aljára és a Lasagne Grandi tésztalapokkal rétegezzük a ragut. Ügyeljünk arra hogy a legalsó és a legfelső rétegre is bőven jusson a raguból. Szórjuk meg a tetejét reszelt sajttal és előmelegített sütőben 175°C-on süssük készre Kb. 45 perc alatt.
  3. Tálalás.

    A megsült lasagne-t tetszőleges nagyságúra vágjuk, helyezzük tányérra és szórjuk meg finomra vágott petrezselyemmel. Használhatunk hozzá levélzöldeket, ruccolát vagy akár vizitormát is.