1. Lasagne elkészítése

    • A darált húst forróRAMA Culinesse Profin lepirítjuk.
    • Hozzáadjuk a tejet és felforraljuk.
    • Beletesszük a zöldségkeveréket.
    • A vízzel csomómentesre elkeverjük a KNORR Olaszos tésztaszószt Paradicsomos Lasagnéhoz, majd a tejes alaphoz öntjük.
    • Kevergetés mellett felforraljuk, és néhány percig fõzzük.
    • Egy 1/1-es GN edénybe rétegezzük a KNORR Lasagne tésztát és a szószt, úgy, hogy felülre és alulra is szósz kerüljön.
    • Tetejére reszelt sajtot szórunk.
    • 150-160 °C fokon 30 perc alatt készresütjük.
  2. Tálalás és tipp

    • A megsült lasagnét a tepsiben felvágjuk és forrón tálaljuk.
    • A lasagnétcsak zöldséggel is elkészíthetjük.
    • A paradicsomos mártás helyett használhatunk KNORR Sajtmártást is.