1. Kókuszos fehércsoki

    Forraljuk fel a tejet és adjuk hozzá a KNORR Kókusztejport, majd hűtsük ki. Előírás szerint készítsük el a Carte dOr Fehér Csokoládé mouss-t a hideg kókusztejjel és lazán keverjük hozzá a mascarponet.
  2. Gesztenyekrém.

    A gesztenyét a RAMA Cremefine Profivalhomogén állagúra keverjük. Carte d'OR öntettel ízesítjük rummal lazítjuk.
  3. Szilva sorbet, meringue.

    A szilvát a tojásfehérjét és a porcukrot pürésítjük Thermomixerben majd lefegyasztjuk. Tálalásnál meleg kanállal formázzuk. Meringue: a cukrot a tojással vízgőz felett 63*C ig melegítjük , majd robotgéppel addig habosítjuk amig ki nem hűl. Habzsákba töltjük, szilikon lapra nyomjuk es 80*C-on 1 óra alatt kiszárítjuk.