Hozzávalók
Garnela előkészítése
-
rákhús, fagyasztott* 350.0 g
-
bor, fehér, félszáraz* 0.1 l
Royal elkészítése
-
tojás (extra osztályú) 8.0 darab
-
szerecsendió* 1.0 g
-
só 10.0 g
Pesto rosso dipp.
-
túró félzsiros* 250.0 g
Elkészítés
-
Garnela előkészítése
- A KNORR Prémium Halfűszerrel ízesített garnelát elősütjük, felengedjük borral és beforraljuk.
-
Royal elkészítése
- A tojássárgáját összeveverjük a RAMA Cremefine Profi Főzőkrémmel, fűszerezzük.
- A formákat kibéleljük vékonyra sonkaszeletekkel, beleöntjük a tojásos keveréket és hozzáadjuk a garnelát.
- Sütőben kigőzőljük.
-
Pesto rosso dipp.
- A túrót áttörjük, ízesítjük KNORR Primerba Pesto Rossoval és jól elkeverjük.
-
Tálalás.
- Csírákkal és fűszeres olajjal dekorálva tálaljuk a langyos garnelás Royalt.