Menu

Hozzávalók

+

Garnela előkészítése

Royal elkészítése

  • tojás (extra osztályú) 8.0 darab
  • szerecsendió* 1.0 g
  • 10.0 g

Pesto rosso dipp.


Egy igazi klasszikus, szó szerint új köntösben. A házi sonka izgalmas találkozása a garnelával és a vörös pestoval. Ünnepi fogás, különleges alkalmakra.

...

Elkészítés

  1. Garnela előkészítése

    • A KNORR Prémium Halfűszerrel ízesített garnelát elősütjük, felengedjük borral és beforraljuk.
  2. Royal elkészítése

    • A tojássárgáját összeveverjük a RAMA Cremefine Profi Főzőkrémmel, fűszerezzük.
    • A formákat kibéleljük vékonyra sonkaszeletekkel, beleöntjük a tojásos keveréket és hozzáadjuk a garnelát.
    • Sütőben kigőzőljük.
  3. Pesto rosso dipp.

    • A túrót áttörjük, ízesítjük KNORR Primerba Pesto Rossoval és jól elkeverjük.
  4. Tálalás.

    • Csírákkal és fűszeres olajjal dekorálva tálaljuk a langyos garnelás Royalt.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü