Fűszeres csípős Hamburger (The Vegetarian Butcher)
Korunk nagy klasszikusa a hamburger.
Most már azok is élvezhetik ékezésüknél az életérzést akik nem fogyasztanak húst.
/main-header.jpg)
Hozzávalók
Fűszeres csípős Hamburger (The Vegetarian Butcher)
−
+
€0.0
Vegán burger pogácsa megsütése.
The Vegetarian Butcher Vegán burger pogácsa 20x113g (2,26 kg)
/adag
10.0 adag
0%
Hamburger elkészítése.
Szezámmagos hamburger zsemle (55g/db)
/kg
550.0 kg
0%
saláta, lolo**
/g
58.8 g
0%
ruccola*
/g
62.5 g
0%
paradicsom**
/g
52.6 g
0%
savanyú uborka*
/g
50.0 g
0%
/
Vegán burger pogácsa megsütése.
Hamburger elkészítése.
-
Szezámmagos hamburger zsemle (55g/db) 550.0 kg
-
saláta, lolo** 58.8 g
-
ruccola* 62.5 g
-
paradicsom** 52.6 g
-
savanyú uborka* 50.0 g
Elkészítés
-
Vegán burger pogácsa megsütése.
Száraz serpenyőben vagy rostlapon megsütjük mindkét oldalát a Vegán burger pogácsának.Ha megsült sózzuk, borsozzuk, felhasználásig melegen tartjuk. -
Hamburger elkészítése.
A felbevágott zsemlék minden oldalát megpirítjuk.A zsemlék alját megkenjük Vegán Majonézzel, a tetejét pedig Csípős Salsa Szósszal.A majonézes zsemlékre halmozzuk a levélzöldeket, rátesszük a sült Vegán burger pogácsákat.Tetejére paradicsom szeleteket és szeletelt savanyú uborkát teszünk.Rátesszük a Salsa szósszal megkent tetőket és összetűzzük.Igény szerint savanyított csípős paprika szeleteket is tehetünk bele. -
Tálalás.
Megfelelő tálaló edénybe tesszük a burgert, külön sült hasábburgonyát vagy édesburgonyát adhatunk mellé köretnek.