1. Vegán burger pogácsa megsütése.

    Száraz serpenyőben vagy rostlapon megsütjük mindkét oldalát a Vegán burger pogácsának. Ha megsült sózzuk, borsozzuk, felhasználásig melegen tartjuk.
  2. Hamburger elkészítése.

    A felbevágott zsemlék minden oldalát megpirítjuk. A zsemlék alját megkenjük Vegán Majonézzel, a tetejét pedig Csípős Salsa Szósszal. A majonézes zsemlékre halmozzuk a levélzöldeket, rátesszük a sült Vegán burger pogácsákat. Tetejére paradicsom szeleteket és szeletelt savanyú uborkát teszünk. Rátesszük a Salsa szósszal megkent tetőket és összetűzzük. Igény szerint savanyított csípős paprika szeleteket is tehetünk bele.
  3. Tálalás.

    Megfelelő tálaló edénybe tesszük a burgert, külön sült hasábburgonyát vagy édesburgonyát adhatunk mellé köretnek.