Hozzávalók
Vegán burger pogácsa megsütése.
Hamburger elkészítése.
-
Szezámmagos hamburger zsemle (55g/db) 550.0 kg
-
saláta, lolo** 58.8 g
-
ruccola* 62.5 g
-
paradicsom** 52.6 g
-
savanyú uborka* 50.0 g
Elkészítés
-
Vegán burger pogácsa megsütése.
Száraz serpenyőben vagy rostlapon megsütjük mindkét oldalát a Vegán burger pogácsának.Ha megsült sózzuk, borsozzuk, felhasználásig melegen tartjuk. -
Hamburger elkészítése.
A felbevágott zsemlék minden oldalát megpirítjuk.A zsemlék alját megkenjük Vegán Majonézzel, a tetejét pedig Csípős Salsa Szósszal.A majonézes zsemlékre halmozzuk a levélzöldeket, rátesszük a sült Vegán burger pogácsákat.Tetejére paradicsom szeleteket és szeletelt savanyú uborkát teszünk.Rátesszük a Salsa szósszal megkent tetőket és összetűzzük.Igény szerint savanyított csípős paprika szeleteket is tehetünk bele. -
Tálalás.
Megfelelő tálaló edénybe tesszük a burgert, külön sült hasábburgonyát vagy édesburgonyát adhatunk mellé köretnek.