Menu

Hozzávalók

+

Vegán burger pogácsa megsütése.

Hamburger elkészítése.


Korunk nagy klasszikusa a hamburger.
Most már azok is élvezhetik ékezésüknél az életérzést akik nem fogyasztanak húst.

...

Elkészítés

  1. Vegán burger pogácsa megsütése.

    Száraz serpenyőben vagy rostlapon megsütjük mindkét oldalát a Vegán burger pogácsának.
    Ha megsült sózzuk, borsozzuk, felhasználásig melegen tartjuk.
  2. Hamburger elkészítése.

    A felbevágott zsemlék minden oldalát megpirítjuk.
    A zsemlék alját megkenjük Vegán Majonézzel, a tetejét pedig Csípős Salsa Szósszal.
    A majonézes zsemlékre halmozzuk a levélzöldeket, rátesszük a sült Vegán burger pogácsákat.
    Tetejére paradicsom szeleteket és szeletelt savanyú uborkát teszünk.
    Rátesszük a Salsa szósszal megkent tetőket és összetűzzük.
    Igény szerint savanyított csípős paprika szeleteket is tehetünk bele.
  3. Tálalás.

    Megfelelő tálaló edénybe tesszük a burgert, külön sült hasábburgonyát vagy édesburgonyát adhatunk mellé köretnek.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü