+

Zöldségek előkészítése.

Hús elkészítése, tálalás.

  • báránygerinc* 2222.2 g
  • KNORR Gyros fűszerkeverék 0,25 kg 60.0 g
  • olivaolaj 0.1 l
  • pita 1200.0 g
  1. Zöldségek előkészítése.

    Az előkészített zöldségeket megfelelően daraboljuk, felhasználásig félretesszük.A kígyóuborkát lereszeljük sózzuk és natúr joghurtal és a HELLMANN'S Gyros szósszalösszekeverjük.
  2. Hús elkészítése, tálalás.

    A lehártyázott, darabolt báránybordákat meglocsoljuk olíva olajjal és megszórjuk KNORR Gyros fűszerkeverékkel.Pár percig állni hagyjuk és rostlapon vagy hőlégkeveréses sütüben megsütjük.A zöldségekkel, az uborkás mártogatóval és a meleg sült pitával tálaljuk.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü