Báránybordák Pitával és zöldségekkel
Szeretem a gyrost és pont ez inspirált ennek az ételnek az elkészítésénél.
Vendégeim szeretik az új ízeket, pláne ha nem a megszokott formában tálalom nekik.

Hozzávalók
Báránybordák Pitával és zöldségekkel
−
+
€0.0
Zöldségek előkészítése.
káposzta, lila
/g
117.6 g
0%
lilahagyma**
/g
50.0 g
0%
jégsaláta**
/g
250.0 g
0%
paradicsom**
/g
210.5 g
0%
Madársaláta**
/g
117.6 g
0%
kígyóuborka**
/g
300.0 g
0%
joghurt, natúr**
/l
0.1 l
0%
Hús elkészítése, tálalás.
báránygerinc*
/g
2222.2 g
0%
KNORR Gyros fűszerkeverék 0,25 kg
/g
60.0 g
0%
olivaolaj
/l
0.1 l
0%
pita
/g
1200.0 g
0%
/
Zöldségek előkészítése.
-
káposzta, lila 117.6 g
-
lilahagyma** 50.0 g
-
jégsaláta** 250.0 g
-
paradicsom** 210.5 g
-
Madársaláta** 117.6 g
-
kígyóuborka** 300.0 g
-
joghurt, natúr** 0.1 l
Hús elkészítése, tálalás.
-
báránygerinc* 2222.2 g
-
KNORR Gyros fűszerkeverék 0,25 kg 60.0 g
-
olivaolaj 0.1 l
-
pita 1200.0 g
Elkészítés
-
Zöldségek előkészítése.
Az előkészített zöldségeket megfelelően daraboljuk, felhasználásig félretesszük.A kígyóuborkát lereszeljük sózzuk és natúr joghurtal és a HELLMANN'S Gyros szósszalösszekeverjük. -
Hús elkészítése, tálalás.
A lehártyázott, darabolt báránybordákat meglocsoljuk olíva olajjal és megszórjuk KNORR Gyros fűszerkeverékkel.Pár percig állni hagyjuk és rostlapon vagy hőlégkeveréses sütüben megsütjük.A zöldségekkel, az uborkás mártogatóval és a meleg sült pitával tálaljuk.