Menu

Hozzávalók

+

Zöldségek előkészítése.

Hús elkészítése, tálalás.

  • báránygerinc* 2222.2 g
  • KNORR Gyros fűszerkeverék 0,25 kg 60.0 g
  • olivaolaj 0.1 l
  • pita 1200.0 g

Szeretem a gyrost és pont ez inspirált ennek az ételnek az elkészítésénél.
Vendégeim szeretik az új ízeket, pláne ha nem a megszokott formában tálalom nekik.

...

Elkészítés

  1. Zöldségek előkészítése.

    Az előkészített zöldségeket megfelelően daraboljuk, felhasználásig félretesszük.
    A kígyóuborkát lereszeljük sózzuk és natúr joghurtal és a HELLMANN'S Gyros szósszalösszekeverjük.

  2. Hús elkészítése, tálalás.

    A lehártyázott, darabolt báránybordákat meglocsoljuk olíva olajjal és megszórjuk KNORR Gyros fűszerkeverékkel.
    Pár percig állni hagyjuk és rostlapon vagy hőlégkeveréses sütüben megsütjük.
    A zöldségekkel, az uborkás mártogatóval és a meleg sült pitával tálaljuk.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü