Báránybordák Pitával és zöldségekkel
Szeretem a gyrost és pont ez inspirált ennek az ételnek az elkészítésénél.
Vendégeim szeretik az új ízeket, pláne ha nem a megszokott formában tálalom nekik.

Hozzávalók
Zöldségek előkészítése.
-
káposzta, lila 117.6 g
-
lilahagyma** 50.0 g
-
jégsaláta** 250.0 g
-
paradicsom** 210.5 g
-
Madársaláta** 117.6 g
-
kígyóuborka** 300.0 g
-
joghurt, natúr** 0.1 l
Hús elkészítése, tálalás.
-
báránygerinc* 2222.2 g
-
KNORR Gyros fűszerkeverék 0,25 kg 60.0 g
-
olivaolaj 0.1 l
-
pita 1200.0 g
Elkészítés
-
Zöldségek előkészítése.
Az előkészített zöldségeket megfelelően daraboljuk, felhasználásig félretesszük.A kígyóuborkát lereszeljük sózzuk és natúr joghurtal és a HELLMANN'S Gyros szósszalösszekeverjük. -
Hús elkészítése, tálalás.
A lehártyázott, darabolt báránybordákat meglocsoljuk olíva olajjal és megszórjuk KNORR Gyros fűszerkeverékkel.Pár percig állni hagyjuk és rostlapon vagy hőlégkeveréses sütüben megsütjük.A zöldségekkel, az uborkás mártogatóval és a meleg sült pitával tálaljuk.