Avocado burger. (The Vegetarian Butcher)
Izgalmasabbá tehetjük fűszeres paradicsomos salsa-val vagy sült lilahagymával BBQ szósz-al.
/main-header.jpg)
Hozzávalók
Avocado burger. (The Vegetarian Butcher)
−
+
€0.0
Vegán burger pogácsa megsütése.
The Vegetarian Butcher Vegán burger pogácsa 20x113g (2,26 kg)
/adag
10.0 adag
0%
Hamburger elkészítése.
Barna hamburger zsemle (55g/db)
/g
550.0 g
0%
Kápia paprika**
/g
100.0 g
0%
avokádó*
/darab
5.0 darab
0%
Knorr Folyékony ízesítő mandarinnal, lime-mal és yuzuval 400 ml
/g
20.0 g
0%
ruccola*
/g
62.5 g
0%
/
Vegán burger pogácsa megsütése.
Hamburger elkészítése.
-
Barna hamburger zsemle (55g/db) 550.0 g
-
Kápia paprika** 100.0 g
-
avokádó* 5.0 darab
-
ruccola* 62.5 g
Elkészítés
-
Vegán burger pogácsa megsütése.
Száraz serpenyőben vagy rostlapon süssük meg a Vegán burger pogácsákat.Ha megsültek, felhasználásig tegyük félre melegre. -
Hamburger elkészítése.
A barnazsemléket pirítsuk meg.Kenjük meg mindkét pirított felületet Vegán majonézzel.Az alsó zsemlére tegyünk levélzöldeket, helyezzük rá a meleg Vegán burger pogácsákat.Halmozzuk rá a szeletel avokádót, locsoljuk meg Folyékony citrus ízesítővel és tegyük rá a szeletelt paprikát.A leeső avokádót pépesítsük, ízesítsük Citrus ízesítővelés kelnjük a pogácsákra.Borítsuk rá a tetejét és tűzzük össze.Kínáljukbő zsiradékban sült édesburgonyával.