Hozzávalók
Vegán burger pogácsa megsütése.
Hamburger elkészítése.
-
Barna hamburger zsemle (55g/db) 550.0 g
-
Kápia paprika** 100.0 g
-
avokádó* 5.0 darab
-
ruccola* 62.5 g
Elkészítés
-
Vegán burger pogácsa megsütése.
Száraz serpenyőben vagy rostlapon süssük meg a Vegán burger pogácsákat.Ha megsültek, felhasználásig tegyük félre melegre. -
Hamburger elkészítése.
A barnazsemléket pirítsuk meg.Kenjük meg mindkét pirított felületet Vegán majonézzel.Az alsó zsemlére tegyünk levélzöldeket, helyezzük rá a meleg Vegán burger pogácsákat.Halmozzuk rá a szeletel avokádót, locsoljuk meg Folyékony citrus ízesítővel és tegyük rá a szeletelt paprikát.A leeső avokádót pépesítsük, ízesítsük Citrus ízesítővelés kelnjük a pogácsákra.Borítsuk rá a tetejét és tűzzük össze.Kínáljukbő zsiradékban sült édesburgonyával.