Töltött káposzta, kapros káposztafőzelékkel, tejföl habbal. (The Vegetarian Butcher)
A töltött káposzta hagyományosan savanyított káposztából készül, de tavasszal friss üde édeskáposztából is készíthető friss kaporral.
A töltött káposzta hagyományosan savanyított káposztából készül, de tavasszal friss üde édeskáposztából is készíthető friss kaporral.

Hozzávalók
Töltött káposzta, kapros káposztafőzelékkel, tejföl habbal. (The Vegetarian Butcher)
−
+
€300.0
Alap elkészítése.
vöröshagyma
/g
300.0 g
0%
napraforgóolaj**
/l
0.1 l
0%
fűszerpaprika**
/g
20.0 g
0%
savanyú káposzta*
/g
1500.0 g
0%
Töltelék elkészítése.
rizs, barna**
/g
200.0 g
0%
fokhagyma*
/g
5.0 g
0%
fűszerpaprika**
/g
10.0 g
0%
The Vegetarian Butcher Vegán darált hús-helyettesítő 2 kg
/g
1000.0 g
0%
kapor, friss**
/g
20.0 g
0%
Az étel sűrítése, tálalás.
búzaliszt (főző, rétes)
/g
30.0 g
0%
főzőkrém,15% növényi zsírtartalmú
/l
0.3 l
0%
/
Alap elkészítése.
-
vöröshagyma 300.0 g
-
napraforgóolaj** 0.1 l
-
fűszerpaprika** 20.0 g
-
savanyú káposzta* 1500.0 g
Töltelék elkészítése.
-
rizs, barna** 200.0 g
-
fokhagyma* 5.0 g
-
fűszerpaprika** 10.0 g
-
kapor, friss** 20.0 g
Az étel sűrítése, tálalás.
-
búzaliszt (főző, rétes) 30.0 g
-
főzőkrém,15% növényi zsírtartalmú 0.3 l
Elkészítés
-
Alap elkészítése.
A félfőre vágott vöröshagymát olajon megpirítjuk, szakaszosan zsírjára pirítjuk mindig egy kevés folyadék hozzáadásával. Megszórjuk fűszerpaprikával és egy kevés folyadékkal felöntjük, majd hozzáadjuk a szálas káposztát. -
Töltelék elkészítése.
Az ismert módon elkészítjük a tölteléket, The Vegetarian Butcher Darált Hússal amit jól beízesítünk és a levelekbe töltjük.A káposztás alapra helyezzük a töltelékeket, friss kaporral ízesítjük, felengedjük folyadékkal majd készre főzzük. -
Az étel sűrítése, tálalás.
A káposzta főzeléket habarással sűrítjük, jól kiforraljuk. Forrón a töltelékekkel tálaljuk.